Spela i $1,500,000 GTD Pokerfest III Main Event för endast $1

Spela i $1,500,000 GTD Pokerfest III Main Event för endast $1 0001

Pokerfest III är en onlinefestival inom poker som avslutas i morgon söndag, den 5 maj med en massiv $1,5 miljoner turnering. Nu erbjuds PokerNews spelare möjligheten att få spela i denna enorma turnering för endast $1. Vill ni veta mer om detta erbjudande? Fortsätt då att läsa här nedan.

$1,500,000 garanterat Pokerfest III Main Event drar igång klockan 20:30 svensk tid med ett inköp på $640. Nu kan PokerNews spelare, tack vare vårt goda samarbete med PartyPoker erbjuda våra läsare en möjlighet att spela i Pokerfest III Main Event för endast en dollar. Idag lördag, den 4 maj, kommer vi tillsammans med PartyPoker/bwin hålla i en exklusiv satellit som kostar $1 att spela. På spel står inte ett utan två inköp vardera värda $640. Utöver detta kommer det att läggas till ytterligare en $640 biljett för varje $640 i potten.

Denna satellit är öppen för spelare som öppnat sitt PartyPoker eller bwin konto genom PokerNews. Ja ni läste rätt, ni kan spela i denna satellit om ni har ett Party eller bwin konto öppnat genom PokerNews. Allt som krävs utöver detta är att ni har $1 på ert konto så att ni kan köpa in er i satelliten. Har ni inte ett konto hos något av dessa pokerrum, då kan ni öppna ett idag. Ladda ner bwin och skapa ett konto, samtidigt kan ni ta del av en insättningsbonus värd 100 % upp till $500.

Skulle ni föredra PartyPoker, då kan ni ladda ner PartyPoker genom PokerNews och samtidigt ta del av en gratis bankrulle värd $50. Allt som krävs för att kunna få dessa gratis $50 måste ni följa stegen här nedan:

Efter att ni fått en bekräftelse via epost kommer $20 att sättas in på ert PartyPoker konto. Därefter måste ni spela in minst 40 Partypoäng innan ni kan plocka ut dessa $20. Har ni inte spelat in 40 poäng inom 60 dagar från att bonusen betalats ut kommer dessa $20 eller återstående delen av detta belopp att föras tillbaka till PartyPoker. Poängen som spelas in baseras på genererad rake eller turneringsavgifter. Ni får två poäng för varje $1 i rake eller turneringsavgift.

När dessa 40 poäng har spelats in kommer de sista $30 att betalas ut till ert konto och ni har då mottagit det fullständiga $50 beloppet. Ni måste därefter spela in 160 poäng innan ni kan plocka ut något av de sista $30. Görs inte detta kommer detta belopp återföras till PartyPoker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories