Ta dig till Bahamas med PokerStars PCA Flashback kampanj

PCA Flashback

Nästa års upplaga av PokerStars Carribean Adventure (PCA) går av stapeln inom mindre än två månader och nu har ni chansen att få åka till denna paradis ö med ett pokerpaket värt $6000 tack vare kampanjen PCA Flashback.
PCA firar nästa år 10-års jubileum och PokerStars söker nu er hjälp för att göra detta firande ännu mer minnesvärt. De vill att du delar med dig av dina tidigare minnen och stunder av tidigare års PCA, med resten av pokervärlden och du får ett inträde till en speciell freeroll som hålls den 9 december klockan 20:00 svensk tid. Vinnaren av denna freeroll kommer gå ifrån med ett PCA paket värt hela $6,000.

För att få tillgång till denna freeroll måste ni dela med er av era tidigare PCA minnen i form av bilder, videos, anekdoter eller annat som ni önskar dela med er av. Ni kan dela med er av maximalt fem inlägg men antalet har ingen betydelse på antalet inträden till turneringen då det är max en biljett per spelare.

Det viktiga är att ni delar med er av era tidigare PCA minnen innan kvalificeringsperioden löpt ut, vilket den gör den 30 november. När ni valt ut vilka minnen ni vill dela med er av, skicka då dessa till PokerStars och [email protected]. När PokerStars mottagit ert email kommer deras kundtjänst att dela ut en turneringsbiljett till ert konto. Vänligen observera att ni också anger vilket år som ert minne kommer från. Se också till att ni anger ert korrekta PokerStars ID för att undvika eventuella fördröjningar med biljettutskicket.

Vinnaren av freerollen går ifrån med ett PCA paket värt $6000. PokerStars har i samband med detta låtit meddela att minst $2,200 måste spenderas på turneringsinköp vid PCA 2012 och där de övriga $3800 kan spenderas på resa, boende och andra utgifter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories