Vinn stort i kommande $10,000 Unibet Size Does Matter

Vinn stort i kommande $10,000 Unibet Size Does Matter 0001

Nu ges ni möjligheten att vinna riktigt stora prispengar här via PokerNews och Unibet. Allt ni behöver göra är att ladda ner Unibet Poker genom PokerNews, öppna ett konto och ta del av vår senaste kampanj hos Unibet kallad Size Does Matter där du ges chansen att vinna dig din del av de $10,000 som står på spel!

Unibet Size Does Matter kampanjen är en ny, unik kampanj hos Unibet genom PokerNews där spelare gör upp om platser i detta kommande event i ett helt nytt, unikt format där spelarnas starstack baseras på spelarens inspelade VIP poäng under kvalperioden.

Kampanjen påbörjades den 11 november fortsätter fram till den 15 december. Under denna period kan alla spelare avsett bankrulle kvala in och det spelar ingen roll om det är en dag kvar av kvalperioden, ni kan fortfarande spela in poäng och därmed spela till er en ordentlig startstack. Allt som krävs är att ladda ner Unibet Poker, öppna ett konto och spela in poängen. Kom ihåg att denna kampanj är exklusiv för PokerNews spelare och kommer därför ge spelarna ett extremt värde till ett begränsat startfält och ett utmärkt avslut på 2011!

Denna $10,000 freerollfinal kommer att spelas den 19 december klockan 19:00 CET. Precis som vi nämnt kommer finalisternas antal startmarker avgöras baserat på hur många VIP spelaren spelat in under den ovan nämnda kvalperioden.

För varje 100 VIP poäng får spelarna 100 extra marker. För att kvalificera sig och få chansen att spela i eventet krävs det minst 100 inspelade VIP poäng. Som mest kan en spelare få en 3000 startstack, baserat på 3000+ inspelade VIP poäng under kvalperioden!

Se nedan för ett exempel på hur många marker ni kommer att starta med I denna Unibet Size Does Matter freeroll baserat på inspelade VIP poäng.

Startstack i Size Does Matter finalen

  • 100-199 VIP poäng: 100 marker startstack
  • 200-299 VIP poäng: 200 marker startstack
  • 300-399 VIP poäng: 300 marker startstack
  • 400-499 VIP poäng: 400 marker startstack
  • 500-599 VIP poäng: 500 marker startstack
  • Inspelade marker ovan dessa nivåer med 100 marker per 100 inspelade VIP upp till…
  • 3000+ VIP poäng: 3,000 marker i startstack!

Den gigantiska prispotten på B]$10,000[/B] i denna freeroll är vad alla önskar de kunde få sina händer på. Skulle spelarna hamna bland topp 20 % av spelarna i finalen kommer de få vara med och dela på dessa $10,000.

För mer information, bege er då över till vår Unibet storlek har betydelse

Än är det inte försent att säkra er en plats i denna $10k final. Ladda ner Unibet Poker genom PokerNews och öppna ett konto idag. Gör ni detta kan ni även ta del av en Unibet bonus på upp till €1000 på er första insättning. Kom ihåg, ett Unibet konto öppnat via PokerNews innebär att ni som spelare har möjligheten att delta i ALLA framtida kampanjer som PokerNews och Unibet anordnar tillsammans, exklusivt för PokerNews spelare! Förmånerna är stora och många, för många för att ni inte ska utnyttja detta gyllene tillfälle.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories