Missa inte PokerNews $5k WPT Dublin Brawl hos PKR

Missa inte PokerNews $5k WPT Dublin Brawl hos PKR 0001

Skulle du vilja få möjligheten att vinna dig ett WPT paket till Dublin då har ni här chansen. Börja med att ladda ner PKR och öppna er ett PKR konto genom PokerNews, gör en insättning med bonus koden SEPN800 och ni är sedan redo att ta del av denna spännande och unika kampanj som går under namnet PokerNews $5K WPT Dublin Brawl !

Åk och spela WPT Dublin

Tack vare PokerNews och PKR kan du vara på god väg till att ta dig till Dublin för att där spela i kommande World Poker Tour event, med enorma prispengar på spel som alltid när det gäller WPT-event.

Allt som krävs från spelare som vill ta del av denna kampanj är att spela in så mycket poäng de bara klarar av hos PKR under angiven kvalificeringsperiod. Det krävs dock att ert PKR konto öppnats via PokerNews och att ni använt er av bonuskoden SEPN800 när ni gjorde er första insättning. Därefter är det inspelade poäng som gäller under kvalperioden för att ni ska få en plats i den exklusiva freerollen som väntar.

$5K Dublin Brawl

PokerNews $5K WPT Dublin Brawl är en unik freeroll med ett enastående upplägg. Först och främst är den som sagt en exklusiv freeroll, endast öppen för PokerNews spelare. Frerollen kommer att spelas den 21 december klockan 19:00 och för att få möjligheten att spela i den krävs det att ni spelat in 500 PKR poäng under kvalperioden. Har ni gjort detta får ni en plats i turneringen, en startstack på 1500 marker och chansen att kamma hem detta $5000 WPT Dublin paket.

Det unika och speciella med denna freeroll är formatet, ett format som baseras på hur många poäng varje spelare spelat in under kvalperioden, en kvalperiod som sträcker sig från den 7-18 december. De antal poäng som spelas in under denna period genom spel om riktiga pengar antingen vid cash bord, Sit-n-Go eller turneringar omvandlas till marker inför freerollen i förut bestämda intervaller.

Först krävs det att ni når 500 PKR poäng där 1 poäng motsvarar 1 cent i betald rake. Därefter tilldelas spelarna ytterligare 500 marker till sin startstack på 1500 för varje ytterligare 500 inspelade marker.

Hur ni ökar er startstack

Som vi nämnde ovan så krävs det först och främst att ni spelat in 500 PKR poäng under kvalperioden, vilket motsvarar $5 i betald rake. Detta ger er en startstack på 1500 marker. För varje ytterligare 500 poäng ni sedan spelar in efter detta får ni ytterligare 500 marker till er stack. Och här kommer nu det riktigt speciella med denna freeroll. Det finns inget tak på hur mycket marker ni kan komma att starta med turneringen med. Detta baseras helt och hållet på hur många poäng ni spelar in under ovan angivna kvalperiod. Skulle ni exempelvis under denna period ha spelat och då betalat $50 i rake till PKR, då skulle detta omvandlas till en startstack på massiva 15,000 och ni skulle direkt från start ha ett enormt övertag och fördel över era motståndare. Ni kan alltså själva sätta gränsen vid hur stor stack ni vill inleda turneringen med, självfallet innebär en större startstack också ökade chanser till att vinna detta PokerNews $5K WPT Dublin Brawl paket. Själva freerollen som spelas där detta paket delas ut spelas som vilken vanlig No Limit Hold´em freezeout turnering som helst.

Har ni ännu inte öppnat er ett PKR konto då är det hög tid att ni gör detta genom PokerNews. Öppna kontot och gör en insättning med bonuskoden SEPN800 och ni blir berättigade till en förstagångsbonus på 120 % upp till hela $800 hos PKR.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories