Vinn dig en plats i $15,000 Xmas turnering hos Poker770

$15,000 Xmas Tournament

Poker770 och PokerNews har gått samman för att leverera PokerNews $15,000 Xmas turnering som skulle kunna förgylla er jul med lite extra pengar i kassan!

Denna $15,000 Xmas turnering hos Poker770 spelas nästa månad dagen innan jul, den 23 december klockan 20:00 och är ett exklusivt event för PokerNews spelare.

Fira jul hos Poker770

De flesta turneringarna som erbjuder en garanterad prispott på $15,000 eller mer har oftast en hög inköpsnivå men så är inte fallet med denna $15,000 Xmas turnering hos Poker770.

Denna exklusiva PokerNews turnering kostar endast $7,70 att spela och deltagande spelare har möjligheten att göra upp till tio rebuys under den första timmen tillsammans med en add-on när första timmen är över. Spelare med alla bankrullar kan med andra ord delta, speciellt då vi erbjuder freerolls med platser i denna $15k turnering som priser.

Turneringen kommer tillåta maximalt 3,000 spelare och kommer att hållas som en rebuy turnering under första timmen där spelare har möjligheten att göra upp till tio rebuys under den första timmen varpå kvarvarande spelare vid den första pausen sedan tillåts att göra en add-on. Varje rebuy och add-on kommer kosta spelarna $7,70, pengar som går oavkortat till prispotten! Öppnar ni ett konto kan ni även ta del av en attraktiv Poker770 bonus på 200 % upp till €1400 vid första insättning. Se bara till att ni använder bonuskoden PKRNEWSSE när ni gör er insättning.

Precis som de två tidigare eventen som PokerNews har anordnat tillsammans med Poker770 kommer denna $15,000 Xmas turnering att garanterat erbjuda ett enormt värde för deltagande spelare och nästan garanterat också erbjuda ett övervärde!

Kvala in gratis

Varje vecka erbjuds spelare möjligheten att kvala in till huvudturneringen den 23 december genom en rad freerolls eller cheap-rolls, satelliter med otroligt låga $0.77+$.07 i inköp. Dessa satelliter garanterat 10 platser till $15,000 Xmas turneringen. Öppna ett Poker770 konto och få en exklusiv Poker770 bonus på 200 % upp till €1400 vid första insättning. För att få denna Poker770 bonus måste ni dock använda er av bonuskoden PKRNEWSSE när ni gör er insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories