Storleken har betydelse hos Unibet Poker

Storleken har betydelse hos Unibet Poker 0001

Öppna ett Unibet Poker konto genom PokerNews och ta del av vår senaste kampanj hos Unibet kallad Size Does Matter där du ges chansen att vinna dig din del av de $10,000 som står på spel!

Unibet Size Does Matter kampanjen är en ny, unik kampanj hos Unibet genom PokerNews där spelare gör upp om platser i detta kommande event i ett helt nytt, unikt format där spelarnas starstack avgörs på antalet inspelade VIP poäng under kvalperioden.

Kampanjen påbörjades den 11 november fortsätter fram till den 15 december. Under denna period kan alla spelare avsett bankrulle kvala in genom att spela in poäng. Allt som krävs är spelade händer och inspelade poäng. Kom ihåg att denna kampanj är exklusiv för PokerNews spelare och kommer därför ge spelarna ett extremt värde till ett begränsat startfält och ett utmärkt avslut på 2011!

Denna $10,000 freerollfinal kommer att spelas den 19 december klockan 19:00 CET. Precis som vi nämnt kommer finalisternas antal startmarker avgöras baserat på hur många VIP spelaren spelat in under den ovan nämnda kvalperioden.

För varje 100 VIP poäng får spelarna 100 extra marker. För att kunna delta över huvudtaget krävs det minst 100 VIP poäng. Som mest kan en spelare få en 3000 startstack, baserat på 3000+ VIP poäng under kvalperioden!

Se nedan för ett exempel på hur många marker ni kommer att starta med I denna Unibet Size Does Matter freeroll baserat på inspelade VIP poäng.

Startstack i Size Does Matter finalen

  • 100-199 VIP poäng: 100 marker startstack
  • 200-299 VIP poäng: 200 marker startstack
  • 300-399 VIP poäng: 300 marker startstack
  • 400-499 VIP poäng: 400 marker startstack
  • 500-599 VIP poäng: 500 marker startstack
  • Inspelade marker ovan dessa nivåer med 100 marker per 100 inspelade VIP upp till…
  • 3000+ VIP poäng: 3,000 marker i startstack!

Den gigantiska prispotten på B]$10,000[/B] i denna freeroll är vad alla önskar de kunde få sina händer på. Skulle spelarna hamna bland topp 20 % av spelarna i finalen kommer de få vara med och dela på dessa $10,000.

För mer information, bege er då över till vår Unibet storlek har betydelse

Allt som krävs för att kunna ta del av denna kampanj är ett Unibet Poker konto öppnat genom PokerNews. Detta gör att spelarna få ta del av kampanjen och även få en välkomstbonus på upp till €1000.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories