Bwin Battle of the Forums 2011

Bwin Battle of the Forums 2011

Ladda ner Bwin Poker och testa era kunskaper i denna enorma Battle of the Forums kampanj!

Battle of the Forums kampanjen är tillbaka för ännu en gång och denna gång kommer deltagarna göra upp om en prispott på sammanlagt $40,000.

Är du redo att slå dig samman med andra forumanvändare och tampas i denna kampanj, Battle of the Forums? Vi på PokerNews tror att ni är och vi vill bevisa att PokerNews spelare ännu en gång är de bästa spelarna på nätet.

Blickar vi tillbaka på 2010 års upplaga av Battle of the Forums ser vi att de två översta placeringarna togs av PokerNews teams. Vann gjorde PokerNews Bulgaria som för sin seger delade på ett massivt förstapris på $21,000. Tvåa slutade sedan PokerNews Lithuania som för sin andraplats inkasserade $13,000.

Självfallet ser vi helst att ett PokerNews team tar hem titeln även i år, så bevisa för det kritiska spelare som tror att PokerNews kan upprepa händelsen från i fjol.

Hur kampen fungerar

Kampen kommer att pågå under perioden 27 november till 4 december hos Bwin Poker och består av en imponerande $40,000 prispott.
För att kunna delta måste spelare logga in på bwin med sitt användar ID, gå till ”schemalagda turneringar” och där leta rätt på listan med ”Battle of the Forums” . Spelarna måste registrera sig med hjälp av deras lags unika och exklusiva lösenord.

Det som krävs för att delta i Battle of the Forums (BoTF), är att spelarna spelar i en $5+0.50 kvalicieringsturnering med minst 10 aktiva spelare. Dessa kvalturneringar erbjuder spelarna bwins normala utbetalningsstandard men det är BoTF finalbiljetter som spelarna är ute efter att vinna!

Om kvalturneringen har mellan 10-99 spelare, delas det ut 5 BoTF finbiljetter och utformar ett lag. Om kvalificeringsturneringen har fler än 100 spelare kommer det att delas ut 10 biljetter till finalen där placeringarna 1-5 bildar ett lag och placeringarna 6-10 bildar ytterligare ett lag.

Varje spelare i laget får en biljett som sedan används i BoTF finale där fem turneringar spelas samtidigt. Dessa finaler spelas den 4 december och deltagande spelare kommer att tilldelas poäng baserat på deras placering. Poängen från de olika turneringarna kommer sedan att räkna samman och laget med flest poäng går ifrån BoTF med största prispotten!

Registreringen till de olika turneringarna öppnar 12 timmar före spelstart. Nedan ser ni vad respektive lag kan vinna beroendes på placering i turneringen!

Prispengar Battle of the Forms

PlaceringPrispengar
1$15,000
2$8,000
3$6,000
4$4,000
5$2,300
6$2,300
7$520
8$520
9$520
10$280
11$280
12$280

Vill du delta i Battle of the Forums, se då till att göra dig redo för kvalturneringarna den 27 november och representera PokerNews som det bästa pokerlaget i världen!

Har du ännu inte ett Bwin Poker konto då är det hög tid att ni öppnar ett genom PokerNews och samtidigt få en insättningsbonus på 100 % upp till $500!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories