$25,000 William Hill Wanted inleds snart - Kvala in nu

William Hill Poker freeroll

Ladda ned William Hill Poker och spela in 600 William Hill poäng, motsvarande omkring $20 i betald rake under perioden 1 juli till 15 augusti och ni har då kvalat in till denna kommande $20,000 + $5000 freeroll som spelas den 21 augusti klockan 19:00 GMT.

Den enorma $25,000 William Hill Wanted turneringen kommer allt närmare och än är det inte försent att ta del av denna $20,000 freeroll med hela 25 stycken $200 bounty spelare vilket gör det sammanlagda värdet till $25,000! Allt som behövs för att spela denna attraktiva turnering är ett William Hill Poker konto via PokerNews och därefter spela in 600 William Hill poäng under kvalificeringsperioden.

Turneringen erbjuder som sagt en prispott på $20,000 samt $5,000 i bounties. Som om detta inte vore nog har vi också ordnat till det så att den erbjuder en väldigt attraktiv struktur med en startstack på hela 10,000 med mörkar som börjar på 25/50.

Den förste PokerNews spelare från respektive land som nådde 600 inspelade William Hill poäng fick denna $200 bounty på sig. Skulle du slå ut en eller flera av dessa bounty spelare kommer du inkassera skottpengarna på dem. Slår du ut fem spelare, då blir din bonus 5x$200 eller $1,000 rakt ned i fickan!

Så här långt har följande spelare nominerats som bounty spelare, men där vi fortfarande har några platser öppna så än finns det chans att bli en bounty spelare:

philtheflushKriss13
Nipburggogitos
herrhuxxhelsing1
jotajota77MaxHarry
FUNILEIROFreddie97
xai0xaxNizex
W2R141575402__42__
NoobOwnage2girls1chip
felka88doopster
banebpCechulina
SupEritajima666

Besök William Hill Poker

Endast högkvalitativa erbjudanden hos PokerNews

Denna $25,000 Wanted freeroll hos William Hill Poker spelas om lite över två veckor, den 21 augusti klockan 19:00 GMT. Allt som krävs är som sagt ett William Hill Poker konto öppnat genom PokerNews och 600 inspelade William Hill poäng under kvalificeringsperioden 1 juli till 15 augusti. Självfallet är även redan befintliga William Hill spelare välkomna att ta del av detta erbjudande så länge som deras WH konto öppnats via PokerNews.

,000 William Hill Wanted inleds snart - Kvala in nu 101

Vänligen observera att alla kvalificerade spelare kommer att registreras till turneringen automatiskt av William Hill Poker. Som spelare kan ni inte själva registrera er, men oroa er inte. William Hill kommer att genomföra registreringen så fort kvalificeringsperioden löpt ut.

Med nio dagar som återstår under kvalificeringsperioden är det hög tid för er som ännu inte har ett William Hill konto att ladda ned William Hill Poker idag och sätta igång och spela in dessa 600 poäng, vilket ni kommer upptäcka går oerhört fort! Dra samtidigt nytta av en lukrativ insättningsbonus på 200 % upp till $2,000 när ni gör er första insättning. Se dock till att ni använder er av bonuskoden "SENEWS.”

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories