Spela en $10,000 turnering hos Rummy Royal

rummy royal

Är du trött på Hold´em och poker i sin helhet, varför då inte pröva på något helt nytt som exempelvis Rummy. Rummy är en av de äldsta speltyperna inom kortspel och mängder av spelare kan idag njuta av spelet online, ett spel som har likheter med poker och mahjong och är precis som dessa två spel ett spel baserat på skicklighet.

Rummy Royal är den främsta rummy sidan på nätet och denna månad kommer de med en enorm turnering. Den 26 juni klockan 19:30 GMT håller de i en $10,000 turnering med ett inköp på $25 och med upp till fyra rebuys tillåtna.

Har du aldrig tidigare spelat rummy eller inte är helt införstådd med hur spelet spelas, kan ni kvala in till eventet genom satelliter där ni passar på att lära er grunderna och finslipa färdigheterna.

Spela en ,000 turnering hos Rummy Royal 101

Se till att ni läser igenom gällande rummy regler innan ni spelar för att förhindra att några missförstånd eller oklarheter uppstår. Som hos flesta pokeroperatörer erbjuder även Rummy Royal möjligheten för nya spelare att lära sig spelet vid nybörjarbord där spelarens färdigheter kan finslipas under de första 90 dagarna efter att kontot öppnats. Öppnar ni ett konto får ni också tillgång till en exklusiv välkomstbonus på 300 % upp till $/€/£600 vid er första insättning.

***Ladda ner Rummy Royal***

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories