Main Event Passport Freeroll hos PokerStars

Main Event Passport Freeroll hos PokerStars 0001

Kvalificeringen för den kommande $15,000 Main Event Passport freerollen är i full gång. För att kunna spela i freerollen krävs det att ni öppnar/öppnat ett PokerStars konto genom PokerNews, använda er av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS, satt in pengar och därefter spela in ynka 75 VPP under perioden 1-26 juni. Uppfyller ni dessa krav under kvalificeringsperioden kommer ni få en turneringsbiljett till denna $15,000 freeroll som spelas den 30 juni klockan 21:00 svensk tid.

2011 års World Series of Poker är nu i full gång och ni kan följa alla de 59 event som spelas via vår engelska WSOP LIVE rapportering från Rio, presenterat av PokerStars. Inte nog med att PokerNews tillsammans med PokerStars levererar dig rapporter från alla pågående WSOP-event, vi vill också skicka dig dit för att spela i Main Event, helt gratis!

Detta är inte första gången som PokerNews spelare bjuds på en sådan enastående freeroll hos PokerStars men denna kan resultera i något ännu större. Gör er redo då vi håller i denna $15,000 Main Event Passport freeroll den 30 juni, klockan 21:00. Förstapriset i denna turnering är ett prispaket värt $13,000, ett PokerStars Main Event Passport paket. Övriga $2,000 i prispotten kommer att fördelas i kontanter till övriga vinnare i enlighet med PokerStars normala utbetalningsstandard.

Besök PokerStars

För att spela i denna freeroll behöver ni ladda ner PokerStars mjukvara genom PokerNews, öppna ett konto där ni använder er av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS, göra en insättning och därefter spela in ynka 75 VPP under perioden 1-26 juni. Befintliga PokerStars spelare som öppnat sitt konto genom PokerNews är också välkomna att delta i denna turnering så länge poängkravet uppfyllts under kvalificeringsperioden.

För vissa låter kanske 75 VPP som många poäng men förvandlar vi detta till rake motsvarar detta ungefär $13 i betald rake. De i sin tur kan omvandlas till 250 händer vid ett limit Hold´em $1/$2 bord, strax under 400 händer vid ett $0.25/$0.50 no-limit hold'em bord eller 13 spelade $11 SNG.

Main Event Passport Freeroll hos PokerStars 101
2011 års WSOP-armband

Mer om detta Main Event Passport

Vinnaren av denna freeroll kan välja och vraka mellan en rad olika turneringar om personen nu inte skulle vilja spela i pågående World Series of Poker. Här nedan har ni alla de turneringar som vinnaren kan välja att spela i.

  • World Series of Poker (WSOP)
  • PokerStars Caribbean Adventure (PCA)
  • European Poker Tour (EPT)
  • Latin American Poker Tour (LAPT)
  • Asia Pacific Poker Tour (APPT)

Vinn detta Main Event Passport och du får ett prispaket värt $13,000 vilket inkluderar inköp till Main Event, hotellkostnader samt kontanter. Ni kommer att få högre värde för paketet om ni väljer att spela I EPT London eller 2012 års PCA, då dessa paket skulle bli värda mer än $13,000 i slutändan.

Men egentligen, finns det något annat val än att spela i WSOP Main Event? Den största pokerturneringen på jorden som spelas i pokerns Mecka, Las Vegas. Har du länge gått och suktat på att åka till Las Vegas och ta ett skott på detta event eller någon av de mindre turneringarna, då har du nu chansen!

Fler nyheter

Other Stories