Gratis $50 bankroll hos PartyPoker + Gratismånad av PokerNews Strategy

Gratis bankrulle på $50 hos PartyPoker

Öppnar ni ett konto genom PokerNews hos PartyPoker kan ni inte enbart få en gratis $50 bankrulle hos spelbolaget utan också en gratis månad av PokerNews Strategy.

PokerNews och PartyPoker har under en längre tid erbjudit Club PokerNews spelare möjligheten att kunna få en gratis pokerbonus utan att behöva göra en insättning, utan att behöva riskera en enda krona av eget kapital och därmed få möjligheten att bygga en bankrulle med hjälp av vårt exklusiva $50 gratis erbjudande. Som om detta inte är ett enastående erbjudande i sig, nu får ni även möjligheten att ta denna gratis bankroll och använda er av experthjälp för att få rullen att växa till oanade höjder, allt genom en gratismånad av PokerNews Strategy värt $25. Detta gör alltså att det sammanlagda värdet för detta erbjudande ger dig $75 HELT UTAN INSÄTTNING!

Inte nog med att ni får gratis pengar, ni kan även ta del av våra pokerexperter som kan lära er spelen om ni är nybörjare, mer avancerade tips för erfarna spelare tid samt komma med sunda förslag till hur ni skulle kunna förbättra ert spel. PokerNews Strategy består av några av onlinepokervärldens allra bästa pokerspelare. Bland dessa hittar ni Randy "nanonoko" Lew, Scott "URnotINdanger2" Palmer, WSOP-vinnaren från i år Josh "LitleBastrd" Tieman och självfallet Team PartyPokers egna Tony G. Ta en titt på alla dessa spelares statisk och vinster om ni funderar över vilka det egentligen är som sitter och ger er dessa råd.

Detta erbjudande är exklusivt för Club PokerNews och att ta del av det kan inte vara enklare. Först av allt behöver ni bege er till vår GRATIS $50 webbsida, klicka på ladda ner PartyPokers mjukvara, öppna ett konto och använda bonuskoden PN50FREE, registrera er i PartyPokers kassa men INTE göra någon insättning, gå tillbaka till denna sida och sedan ange ert PartyPoker användarnamn (inte spelarnick) och följa instruktionerna på sidan. Detta ger er sedan denna gratis bankrulle hos PartyPoker. Kräver som sagt ingen insättning, inga krav på inspelade poäng eller dylikt.

När ditt konto sedan krediterats de första $25 av denna $50 bonus, kommer ni få ett mail som bekräftar er gratis månad av PokerNews Strategi. Via detta mail kommer ni att bli hänvisad till en inloggningssida för denna kampanj, och här är det viktigt att ni använder er av SAMMA e-post adress som ni uppgav när ni öppnade ert PartyPoker konto, så att systemet känner igen er och så att ni kan ta del av denna gratismånad.

Gratis  bankroll hos PartyPoker + Gratismånad av PokerNews Strategy 101

Detta kombinationserbjudande är ett av de bästa erbjudanden ni kan hitta på nätet. Få en bankroll gratis, få hjälp och tips av experter på hur ni kan få denna bankrulle att växa men också vad ni bör tänka på när det gäller bankroll management.

*Players måste genomföra hela registreringsprocessen och invänta bekräftelse på att de godkänts att ta del av detta erbjudande från PokerNews. De första $25 kommer att sättas in på spelarens konto samtidigt som de övriga $25 sätts in på spelarens bonuskonto och släps först efter att 200 PartyPoker poäng spelats in, vilket måste ske inom 45 dagar från att denna bonus mottagits. Vi rekommenderar varmt att ni läser igenom våra fullständiga Regler & Villkor för detta erbjudande.

Gratis  bankroll hos PartyPoker + Gratismånad av PokerNews Strategy 102

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories