Öppna ett Poker848 konto och få ett gratis 300 marker pokerset

Få ett gratis 300 pokerset från Poker848

Ladda ner Poker848 genom PokerNews och få ett pokerset med 300 spelmarker helt gratis!

Nu ges ni möjligheten att bättra på ert livespel samtidigt som ni spelar onlinepoker. Genom ett exklusivt erbjudande från PokerNews och Poker848 kan nu nya spelare under perioden 15 januari till 15 mars, få ett set med 300 pokermarker när de öppnar ett Poker 848 konto via PokerNews.

Nu kan ni som spelare färska upp er livepoker spel och öva era färdigheter på markertricks hemma vid pokerbordet. Och att ta del av detta erbjudande kan inte bli mycket enklare än vad det är.

Allt ni behöver göra är att ladda ner 848Poker genom PokerNews, göra en insättning på minst $30 under perioden 15 januari till 15 mars och spela in 75 bonus poäng och ni få detta 300 marker pokerset.*

Självfallet är dette inte den enda anledningen till varför ni borde spela hos 848 Poker. Till saken hör att när ni spelat in dessa 75 poäng har ni också klarat av stora delen av den exklusiva 100 % upp till €280 bonus ni erbjuds via PokerNews. Vad som gör denna bonus unik är inte summan utan att ni få 25 % av bonusen direkt utbetald till ert pokerkonto efter att ni gjort en insättning, utan att ha spelat in en enda pokerpoäng. De övriga 75 % betalas sedan ut när ni uppnått de antal poäng som krävs.

Lägg sedan till ett fantastiskt VIP belöningsprogram och ni har gott om anledningar till att ladda ner Poker848 och få detta 300 marker pokerset.
*Spelare utanför England behöver betala proto själva för att få paketet, eller att få motsvarande värde av pokermarkerna insatt på spelarens Poker848 konto

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories