PokerNews Strategy smakprov: Kliva upp i nivå med Nanonoko

Här kommer ännu en del i vår presentation av PokerNews Strategy där ni får ett smakprov på vad som erbjuds alla prenumeranter. I detta smakprov tittar vi på den framgångsrike cashspelaren på
PokerStars.com, Randy “Nanonoko” Lew och hans första avsnitt i serien om att ta steget upp till nästa nivå och att arbeta sig genom mellannivåerna, med start från NL$50 till NL$100.

Vill ni se mer av Randy eller ta del av videos från några av onlinepokerns största namn, spelare som Scott 'URnotINdanger2' Palmer, Josh Tieman, Jamie Glazier, Jake Toole och många fler, öppna då ett PokerNews Strategy konto idag.

Just nu kan ni även få en månad av PokerNews Strategy helt gratis om ni utnyttjar vårt erbjudande via PartyPoker. Få $50 i gratis bankrulle, utan att själv göra något insättning, och ni får då på köpet även en månad gratis med PokerNews Strategy. Allt ni behöver göra är att följa vår steg-för-steg PartyPoker gratis $50 guide för att få dessa gratis pengar samt att få pröva på PokerNews Strategy.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories