PokerNews Strategy´s Scott "URnotINdanger2" Palmer toppar novembercash

PokerNews Strategy instruktören och onlinefenomenet Scott "URnotINdanger2" Palmer har ännu en gång bevisat varför han tillhör världseliten inom onlinepoker. Under föregående månad var han en av de framgångsrikaste spelarna på nätet med en vinst under november på hela $1,016,337. Denna 20-åriga heads-up speciallist placerade sig därmed före spelare som Daniel "jungleman12" Cates, sin namne ”Urindanger” och Patrik Antonius.

Han har också fått bästa tänkbara start på december där han inledde med en vinst mot Antonius vid $500/$1000 borden på FullTiltPoker i torsdags förra veckan där han plockade $240,000 av Antonius. Dessvärre tappade han under helgen hela denna vinst och lite till, för att nu istället ligga back under december. Totalt sett under året ligger han dock dryga $600,000 plus och detta genom att ha spelat mot världens främsta pokerspelare online på Full Tilt. Ni kan få hjälp av Palmer att utveckla ert spel, allt ni behöver är att öppna ett PokerNews Strategy konto idag och ta del av hans exklusiva instruktionsvideos.

Stoppa pressarna! Om ni öppnar ett konto hos PartyPoker via Pokernews kan ni inte enbart få $50 i en gratis bankrulle. Ni får även få en hel månad av PokerNews Strategy helt utan kostnad, vilket kan hjälpa er att få denna bankroll att växa till oanade höjder. Allt ni behöver göra är att följa vår PartyPoker Free $50 guide för att ta del av detta erbjudande.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories