Kvala in till UB/Absolute Poker $1,500 freeroll - Endast insättning krävs

Absolute Poker PokerNews $1,500 freeroll den 5 december

Det finns väl inte en enda spelare där ute som gillar att spela i turneringar där man inte riskerar något av eget kapital, samtidigt som man kan vinna riktiga pengar. Detta är precis den möjlighet ni nu ges via en $1,500 freeroll som anordnas hos UB.com och Absolute Poker! Det bästa är att kvalificerar ni er som nya spelare till denna freeroll får ni även spela nästa freeroll automatiskt, en freeroll som hålls den 19 december!

En av de många orsakerna till varför ni som spelare bör öppna ett pokerkonto hos en operatör, oavsett vem det än är vi samarbetar med, är alla de förmåner som följer! Inte nog med att ni får tillgång till en fin insättningsbonus till att börja med, ni får också tillgång till både alla aktuella men också alla FRAMTIDA kampanjer vi håller hos just denna operatör!

Därför är det hög tid för er att öppna ett konto så att ni får tillgång till denna $1,500 freerollserie. Ni kan spela denna serie genom antingen en UB $1,500 freeroll eller om ni så väljer en Absolute freeroll. Valet är ert, ett konto öppnat via PokerNews hos någon av dessa operatörer ger er tillgång till denna serie och bäst av allt är att ni får möjligheten att spela i inte en utan två freerolls, HELT GRATIS!

Nästa freeroll spelas redan nu på söndag, den 5 december klockan 21:35 CET.

Som ny spelare krävs det endast att ni laddar ner UB.com via PokerNews och använder er av bonuskoden SEPNEWSUB när ni öppnar ert UB.com konto och gör minst en minimuminsättning innan 23:59 den 3 december. Därefter är ni kvalificerad. För spelare som väljer Absolute Poker gäller exakt samma sak där, att ni laddar ner Absolute Poker via PokerNews, öppnar ett Absolute Poker konto och att ni sedan använder Absoluts bonuskod SEPN vid er insättning för att bli kvalificerade. Som en extra bonus blir ni inte bara kvalificerade till nästkommande freeroll utan även till den efterföljande turneringen, i detta fall freerollen som spelas den 19 december! Alltså ett UB.com eller Absolute Poker konto via PokerNews ger dig tillgång till TVÅ $1,500 freerolls!

Redan befintliga spelare hos något av dessa pokerrum behöver spela in 150 raked händer under respektive kvalificeringsperiod för att få spela i dessa freerolls. Så för att få spela i freerollen den 5 december behöver ni ha spelat dessa 150 raked händer innan klockan 23:59 den 3 december.

Kvalificerade spelare måste själva registrera sig till respektive freeroll, efter att respektive kvalificeringsperiod upphört.

Gillar du vad du läst? Klicka då på vår Facebook "Gilla" knapp

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories