PokerNews Strategy video: Tony G $250/$500 Limit Hold'em

Se Tony G när han tar sig an vad han kallar “De tyska robotarna” i detta videoklipp från $250/$500 Limit Hold´em på PartyPoker, exklusivt från PokerNews Strategy.

För att kunna ta del av fler videos med Tony, tillsammans med videos från spelare som Scott 'URnotINdanger2' Palmer, Josh Tieman, Nanonoko, Jake Toole och många fler, öppna då ett PokerNews Strategy konto idag.

Missa inte detta erbjudande! Just nu erbjuds ni möjlighten att få en månad gratis av PokerNews Strategy när ni tar del av vårt $50 gratis erbjudande från PartyPoker! Ni får inte bara en $50 bankrulle att spela med, ni kan också få tips från några av världens bästa spelare. För att få veta mer, bege er då över till vår PartyPoker gratis $50 guide som ger er steg-för-steg intstruktioner om hur ni kan ta del av erbjudandet.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories