Bygg en bankrulle genom PokerNews freerolls under nov-dec, del 2

Bygga en bankrulle inom onlinepoker med PokerNews freerolls

Det finns många sätt att utöka sin bankrulle inom onlinepoker, eller att bygga upp en rulle från noll. Som vi nämnde igår kan detta ske genom många olika sätt och ett av dessa är genom PokerNews exklusiva freerolls, som i många fall erbjuder betydligt högre prispotten är normala freerolls och därför ökade chanser att se sin rulle växa avsevärt.

Ta en titt på Bygg en bankrulle genom PokerNews del 1, där ni kan ta del av den första dleen av listan med turneringar som erbjuds under november och december.

I denna del tar vi en titt på de kvarvarande turneringarna som alla Club PokerNews spelare kan ta del av. Kom nu ihåg att alla dessa är exklusiva vilket innebär reducerat startfält, mindre motstånd och ökade chanser att faktiskt vinna sig en slant!

Poker770 $2,770 freerolls

Hos våra vänner på Poker770 erbjuder vi inte bara en utan två Poker770 $2,770 freerolls per månad, en exklusiv och en öppen för ALLA spelare, så länge spelarna har lösenordet som krävs, ett lösenord som presenteras här via vår Poker770 recension! Inga av dessa freerolls kräver någon form av inspelade poäng eller rake krav. Allt som krävs är ett Poker770 konto via PokerNews länkar. Det kräver ingen bonuskod eller liknande.

Prispott: $2,770
Datum: 28 nov, 12 & 26 dec
Krav: Insättning
Bonuskod: Använd vår länk

Titan Poker $1,500 freerolls

Näst ut har vi Titan Poker som erbjuder en rad $1,500 Titan Poker freerolls exklusivt för PokerNews spelare. Återstår fram tills årsskiftet gör tre turneringar vilket gör att ni har totalt $4,500 att göra upp om hos Titan Poker.

Det som krävs är ett Titan Poker konto, en insättning och 100 inspelade Titan poäng per turnering. Dessa poäng motsvarar ungefär $5 i betald rake och för att spela i alla tre krävs det med andra ord att ni betalar $15 i rake, detta för att få tillgång till $4,500!

Prispott: $1,500
Datum: 29 nov, 13 & 27 dec
Krav: Insättning + 100 Titan poäng + bonuskod
Bonuskod: SEPNEWS

Lock Poker $2,500 freerolls

Lock Poker är ett av de senaste tillskotten bland PokerNews samarbetspartners och har firats med en mängd freerolls. Nu kommer här ytterligare en serie freerolls, Lock Poker $2,500 freerolls. Det som krävs av er spelare är ett Lock Poker konto öppnat via PokerNews och att ni då också använt bonuskoden SEPNEWS1000 när ni gjort er insättning och därefter spelat in 25 Lock Poäng per freeroll. Återstår under november och december gör tre freerolls vilket gör att ni kan vara med och göra upp om $7,500 i prispengar för endast 75 Lock Poäng.

Pokerrum: Lock Poker
Prispott: $2,500
Datum: 30 nov, 14 & 28 dec
Krav: Insättning + 25 Lock poäng + bonuskod
Bonuskod: SEPNEWS1000

PokerStars $15,000 freerolls

Vi spar det bästa till sist och i detta fall gäller det våra freerolls som vi anordnar hos PokerStars. Här gör alla Club PokerNews spelare upp om en prispott varje månad på $15,000 och det enda som krävs är att spela in ynka 75 VPP hos PokerStars. Detta måste dock göras med ett PokerStars konto som öppnats via PokerNews, att ni använt bonuskoden STARS600 vid er insättning samt marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS. Observera att de inspelade poäng som krävs måste spelas in under månaden INNAN freerollen spelas, vilket betyder att om ni vill spela i decembers freeroll, måste dessa poäng spelas in nu under november och ni har alltså fram tills den sista november på er att göra detta! Missa inte chansen att ta del av dessa PokerStars $15,000 Sunday Millions freerolls här via PokerNews

Pokerrum: PokerStars
Prispott: $15,000
Datum: 5 dec, 9 jan
Krav: Insättning + 75 VPP månaden INNAN freerollen + bonuskod + marknadsföringskod
Bonuskod: STARS600
Marknadsföringskod: SWEDISHPOKERNEWS

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories