Veckans PartyPoker - Skön funktion när du får pocket ess, Mr Teeth skrämmer Tony G

Vi har här glädjen att komma med en ny Veckans PartyPoker. Som vanligt kan ni ta del av mängder av nyheter och erbjudanden levererat från PartyPoker, i samarbete med PokerNews. Få reda på vad som skrämmer Tony G, vem som vann den första upplagan av vår Cash Runner Leaderboard, och hur du kan gå till väga för att få din dator att låta när du hittar pocket ess och mer i denna upplaga av ”Veckans PartyPoker”.

Mr Teeth skrämmer Tony G…..vi kan inte förstå varför?
Det finns inte mycket som skrämmer Tony G, men nyligen fick vi nys om något som han räds för. Bob Gibson, tvåan i PartyPokers ”Drive the Dream” kampanjen och som även kallar sig Mr Teeth är en av dessa.

"Feel the power in the chilling laugh. Bob, if you are reading this let me take you to lunch in London one day soon – a friend will be in touch. We’ll make sure we have soup for starters. Are you a little drunk in the video? You wouldn’t find me getting filmed tired and emotional!"

Håller ni med Mr G?

Den absolut bästa pokerbonusen: Gratis $50 UTAN insättningskrav
Ni kan fortfarande ta del av vår industriledande pokerbonus som ger dig $50 gratis utan att behöva sätta in en enda krona hos PartyPoker. Nya spelare har här möjligheten att få pengar insatta på deras pokerkonto hos Party och allt de behöver göra är att öppna ett konto via oss.

För att kunna ta del av etta erbjudande måste nya spelare ladda ner PartyPoker via PokerNews, skapa ett konto, använd bonuskoden PN50FREE och registrera sig på vår bonussida ni fann i länken här innan. När ansökan godkänts kommer spelarna få $25 insatt på sitt spelkonto och ytterligare $25 insatt på bonuskontot. För att få ut dessa ytterligare $25 från bonuskontot behöver spelarna spela in 200 PartyPoker poäng. När detta gjorts för dessa pengar automatiskt över till pokerkontot.

Veckans PartyPoker - Skön funktion när du får pocket ess, Mr Teeth skrämmer Tony G 101

Skrik om du får pocket ess!
Som om det inte är spännande nog att få pocket ess, nu kan du även ställa in din pokerplattform hos PartyPoker så att den skriker till när du väl får dem!

Fortsätt se Premier League IV online
Sändningarna från årets upplaga av Premier League, den fjärde versionen, fortsätter att laddas upp online. Ni bjuds här på riktigt underhålland poker med mängder av action och intressanta händer. Ni kan se alla avsnitt via PartyPokers blogg (och självfallet även här).

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Om du inte orkar eller vill vänta, kan ni alltid ta en titt på vår live-rapportering från denna show – men skyll inte på oss om du hatar spoilers!

LuckBoxing7 vinner första upplagan av PartyPoker Cash Runner Leaderboard
Som ni säkert sett pågår just nu den andra upplagan av vår PartyPoker Cash Runner Serie. I den första upplagan krävdes det 44,444.3 poäng för att ro hem förstaplatsen i denna leaderboard och detta var vad PokerNews spelare luckboxing7 spelade in under tävlingen. Han spelade in närmare tre gånger så mycket som den närmsta rivalen YokellY, som sågs spela in 14526.28 poäng.

Än är det inte försent att ta del av vår andra upplaga av denna Cash Runner Serie men det är bäst att ni skyndar er om ni vill ha en chans att ta hem de $900 i kontanter och den $640 Monthly Million biljett som luckboxing7 vann i förra omgången.

Nu till den tråkiga nyheten, Luckboxing7 sitter redan i ledning även i denna omgång och jagar denna biljett och kontanter ännu en gång!

Veckans PartyPoker - Skön funktion när du får pocket ess, Mr Teeth skrämmer Tony G 102

Kommer snart, “Return of the Gladiator”..........
November kommer att bjuda på riktigt lukrativa erbjudanden så missa därför inte nästa veckas upplaga av denna PartyPoker artikel!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories