Sista dagen att kvala in till PokerStars Sunday Million $15k freeroll nästa helg

PokerStars $15,000 freeroll i november

Idag är sista dagen för er som vill spela i den massiva $15,000 Sunday Million freerollen som hålls på PokerStars den 7 november, exklusivt för Club PokerNews spelare. Allt som krävs för att kunna vara med och göra upp om de $15,000 som står på spel i turneringen är ett konto öppnat via PokerNews och att målet med inspelade poäng uppfyllts under månaden innan freerollen, vilket som sagt innebär att idag är sista dagen att spela in dessa krav.

Börja med att öppna ett PokerStars konto genom att ladda ner mjukvaran genom PokerNews. Se till att använda vår PokerStars bonuskod STAR600 när ni öppnar kontot. Görs inte detta kommer ni inte att kunna ta del av denna och framtida turneringar som Club PokerNews spelare erbjuds. När kontot sedan är öppnat, gör ni en insättning och spelar därefter in 75 VPP.

Spelare som tagit del av dessa freeroller tidigare har säkert märkt två saker. Först och främst har prispotten ÖKAT med hela 50 %, från tidigare $10k till $15k. Samtidigt har också poängkravet MINSKAT med 70 % från tidigare 250 VPP till endast 75VPP. Att spela in dessa 75 VPP innebär att ni betalar omkring $13 i rake vilket motsvarar dryga 400 spelade händer på $0,25/$0,50 nivån eller genom att spela 13 stycken $11 Sit-n-Go.

Totalt har vi än så länge tre $15,000 PokerStars Sunday Millions freerolls inplanerat på schemat. Den första av dessa spelas den 7 november klockan 19:35 GMT. De övriga två är satta att spelas den 5 december samt den 9 januari. Missar ni chansen att spela i november månads turnering, kan ni alltid kvala in till decembers och januaris turnering.

Prispotten
1 plats: $1,000
2 plats: $750
3 plats: $600
4 plats: $450
5-50 plats: $215 Sunday Million biljett
51-260 plats: $11 Sunday ¼ million biljett

PokerNews är platsen för dig, om du vill ta del av denna typ av massiva freerolls. Oavsett hur mycket ni än söker runt på nätet, kommer ni inte lyckas att hitta likvärdiga turneringar, med samma enorma värde som här. Redan till dags datum har vi levererat Sunday Millions freerolls till ett sammanlagt värde av $85,000, under det gångna året och vi hoppas självfallet att 2011 ska bjuda på ännu mer. Ta en titt på vår freerollsida för mer information om dessa turneringar och övriga freerolls.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories