Absolute Poker $4 mil GTD UBOC 5 under augusti med exklusiva Club Pokernews freerolls

UBOC

Augusti är en enorm månad inom online poker och då framför allt inom turneringspoker med bland annat Absolute Poker och deras kommande UBOC Online Championship 5. Vi kommer här att få se 20 turneringar spelas över tolv dagar med start den 18 augusti. Totalt kommer $4 miljoner att delas ut över dessa 20 turneringar. Utöver UBOC 5 kommer det samtidigt också att hållas en Mini-UBOC serie, parallellt med huvudevenemanget, där spelare erbjuds exakt samma turneringar som i UBOC fast till en bråkdel av inköpet.

Nu kan du genom Pokernews spela in lite startkapital både före och efter detta evenemang via två exklusiva $1,500 Freerolls. Du kan först spela till dig ett spelkapital till evenemanget eller spela till dig pengar du kanske tappade under din resas gång i UBOC 5, om nu korten inte föll din väg.

UBOC armbandsur
UBOC armbandsur

Nu är det inte bara prispengar som vinnarna från respektive UBOC event får utan också ett exklusivt UBOC armbandsur. Dessutom finns det också adderat värde för spelare som lyckas ta sig in i prispengarna vid fler än ett tillfälle genom en kampanj som går under namnet Bubble Buster Contest. Bland de som finns att vinna hittar du inträde till en $10,000 Freeroll om du tar dig in i prispengarna vid två tillfällen, en $215 turneringsbiljett om du cashar tre gånger, $5000 i kontanter om du cashar sju gånger och massiva $100,000 om du lyckas vinna prispengar i hela 10 av de 20 event som spelas. Men detta är inte kronan på juvelen då du kan vinna en miljon dollar om du vinner pengar i 11 eller fler event!

Satelliter och Step-turneringar finns redan tillgängliga till alla event på schemat. Dessutom finns det även här adderat värde till spelaren som vinner fler paket än någon annan.

Mini-UBOC schemat är identiskt men med ett kraftigt reducerat inköp
Mini-UBOC schemat är identiskt men med ett kraftigt reducerat inköp

Du kan nu via PokerNews dra igång din UBOC kampanj med noll dollar på fickan, genom våra $1,500 Pokernews Freerolls! Vi håller som sagt i inte mindre än två $1,500 freerolls hos Absolute Poker under augusti, en före UBOC startar den 15 augusti och en efter UBOC avslutats, den 29 augusti, båda med den gemensamma spelstarten klockan 21:35.

Spelare som ännu inte sitter med ett Absolute Poker konto bör öppna ett redan idag innan kvalificeringsperioden upphört. Öppna ett konto och gör en insättning och du är sedan kvalificerad! Befintliga Absolute Poker spelare, som öppnat sitt konto genom PokerNews, måste spela 150 raked händer under respektive turnerings kvalificeringsperiod för att få spela i dessa två freerolls. Samtidigt som du spelar dessa 150

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories