Spela i PokerNews $10,000 freeroll hos PokerStars

PokerStars $10,000 PokerNews freeroll

Kvalificeringsperioden för juli månads PokerNews $10,000 freeroll hos PokerStars må ha löpt ut. Det behöver dock inte hindra dig från att börja kvala in redan till nästa $10,000 PokerStars freeroll som spelas i början på augusti. Denna otroliga freeroll är endast öppne för Club PokerNews spelare och ger dig möjligheten att vinna inte bara kontanter utan också mängder av turneringsbiljetter, som kan resultera i hundratusentals dollar i avkastning hos PokerStars!

Kvala in dig
Först och främst måste du ha ett PokerStars konto öppnat via PokerNews, ha gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat in 250 VPP under juli månad. Freerollen spelas den 8 augusti klockan 14:35 EDT. Kvalificerade spelare måste själva registrera sig till freerollen, efter att registreringen öppnat den 29 juli.

Prispott

  • 1 plats: $1,241
  • 2 plats: $711
  • 3 plats: $496
  • 4 plats: $281
  • 5-27 plats: $215 Sunday Million biljett
  • 28-239 plats: $11 Tourney biljett

Du vill verkligen inte missa detta unika tillfälle där du inte enbart har chans på lite kontanter utan också eftertraktade Sunday Millions biljetter, biljetter som skulle kunna resultera i hundratusentals med dollar i vinst! Glöm inte bort att använda vår PokerStars marknadsföringskod när du gör din första insättning. Den berättigar dig till alla akutella och kommande Club PokerNews kampanjer hos PokerStars!

Vill du veta mer om PokerStars enorma söndagsturneringar? Besök då vår guide till Sunday Millions sida.

Öppna ditt PokerStars.com konto idag och gå inte miste om alla otroliga freerolls och kampanjer vi har hos PokerStars!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories