PokerNews $500 freeroll hos Bodog Poker – Utan krav!

Bodog $500 freeroll

Ännu en spännande freerollserie presenteras för PokerNews spelare, denna gång hos operatören Bodog. Dessa freerolls kommer vardera ha en garanterad prispott på $500, pengar som kommer att fördelas i enlighet med Bodogs normala utbetalningsstandard.

Denna serie freerolls är öppen för alla spelare, oavsett vart deras konto ursprungligen öppnats ifrån. Det finns inga kvalificeringskrav, bortsett från ett lösenord som måste anges vid registreringen till freerollen. Har du ännu inte ett Bodog konto, då är det hög tid att du öppnar ett. Lösenordet till turneringen hittar ni i denna artikel, ett par timmar innan freerollen startar. Själva turneringen är satt att dra igång den 20 juni klockan 13:35 ET

Skulle du ha förhinder nu i morgon, då kan du alltid spela i den $500 freeroll som står på schemat i augusti.

• 18 juli – Klockan 13:35 ET Lösenord: [i]forfree[/i]
• 15 augusti – Klockan 13:35 ET

Aldrig tidigare spelat i en PokerNews freeroll? Då rekommenderar vi starkt att ni läser igenom våra Freeroll FAQ redan idag! Intresserad av våra övriga freerolls? Ta då en närmare titt på vår freerollsida, där alla våra kommande freerolls finns listade.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories