Kvala in till $15,000 i freerolls hos Winner Poker

$15,000 i exklusiva PokerNews freerolls

Nu kan du ta del av exklusiva PokerNews freerolls varje vecka hos våra vänner på Winner Poker. Nästa vecka är dock en speciell vecka, då vi erbjuder freerolls till ett sammanlagt värde av $15,000 hos Winner Poker. Bäst av allt är att alla dessa freerolls är exklusiva för Club PokerNews spelare, vilket innebär ett begränsat startfält och ökade chanser. Se därför till att öppna ditt Winner Poker konto idag, innan det för sent.

Vad du har att set fram emot
Den första freerollen spelas på tisdag, den 13 juli klockan 20:35 och erbjuder en $5,000 garanterad prispott. Dessa pengar kommer att fördelas i enlighet med Winner Pokers normala utbetalningsstandard.

Den andra freerollen spelas nästa söndag, den 18 juli klockan 20:35 och denna har massiva $10,000 i garanterad prispott.

Hur du kvalar in dig
Dessa freerolls är öppna för nya som gamla Winner Poker spelare, som öppnat sitt konto genom PokerNews. Sitter du inte med ett Winner Poker konto är det hög tid att du öppnar ett genom PokerNews och därefter gör minst en minimuminsättning.

  • 13 juli freeroll: Du behöver spela in 25 Winner Poker poäng som används som “inköp” till freerollen. Vänligen observera att nya spelare har fram tills den 11 juli, klockan 23:59 på sig att uppfylla alla krav.
  • 18 juli freeroll: Att kvala in till denna freeroll kan göras fram tills dagen innan freerollen spelas. Allt du behöver göra är att spela in 100 Winner Poker poäng som du sedan använder dig av för att “köpa in dig” i turneringen.

Ni hittar bägge dessa freerolls i Winner Pokers lobby, under fliken “Schemalagda”.

Nu är dessa två freerolls bara ett litet urval av alla de freerolls som Club PokerNews spelare erbjuds hos WinnerPoker. Ta en titt på vår freerollsida för att få en fullständig överblick över alla listade freerolls.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories