Dags för månadens sista $2,500 freeroll hos Betfred Poker

Betfred Poker $2500 freeroll

Den sista $2,500 freerollen under juli månad hos Betfred Poker ska snart spelas och detta är en freeroll ni bara inte vill missa. Hur ofta ges ni chansen att slå om $2,500 i kontanter, helt gratis? Detta är i alla fall en chans som ni nu får genom Betfred Poker. Prispengarna i denna freeroll kommer att betalas ut i enlighet med Betfreds normala utbetalningsstandard.

Denna freeroll, som så många andra freerolls här på PokerNews är exklusiva för Club PokerNews spelare. Allt du behöver för att spela i denna turnering är ett Betfred Poker konto, öppnat genom PokerNews. Har du inte redan ett konto, då är det hög tid att du öppnar ditt Betfred Poker konto idag!

Efter att du öppnat ditt konto behöver du göra minst en minimuminsättning och därefter spela in 50 Betfred Poker poäng som du sedan använder dig av för att köpa in dig i freerollen. Denna freeroll är inte bara för nya spelare. Självfallet är också redan befintliga Betfred spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews, mer än välkomna att spela i turneringen, så länge respektive spelare har dessa 50 poäng att köpa in sig för.

Denna freeroll hittar ni under fliken “Schemalagda turneringar” med namnet PokerNews $2,500 freeroll. Se nu till att ni öppnar upp er kalender den 22 juli klockan 20:35 för att spela denna freeroll.

Förutom denna Betfred $2,500 freeroll väntar också en $1,000 freeroll. För mer detaljer om denna och övriga freerolls, besök då vår freerollsida.

Öppna dig ett konto hos Betfred Poker idag och ta del av vår Betfred bonus på 100 % upp till $600 vid din första insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories