$2,500 freerolls hos Betfred Poker

Betfred $2,500 freerolls

PokerNews och Betfred Poker kommer här med en ny mängd freerolls till PokerNews spelare under juli månad. Två gånger under juli kommer ni som spelare att kunna ta del av en $2,500 garanterat freeroll. Prispengarna i denna freeroll kommer att fördelas i enlighet med Betfred Pokers normala utbetalningsstandard.

Denna freeroll är som sagt endast öppen för Club PokerNews spelare. En Club PokerNews spelare är en spelare som öppnat sitt Betfred konto genom PokerNews. Är du en ny spelare behöver du öppna ett konto, göra minst en minimuminsättning och därefter spela in50 Betfred poäng som du använder som inköp i turneringen Skulle du redan sitta med ett Betfred Poker konto är du också mer än välkommen att spela i freerollen så länge kontot öppnats via PokerNews och att du sitter med minst 50 poäng på ditt konto.

Denna Betfred freeroll hittar ni under fliken “Schemalagda” turneringar i Betfreds lobby, med namnet PokerNews $2,500 Freeroll. Se nu till att du rensar schemat den 8 juli klockan 19:35. Det är då denna freeroll ska avgöras och se vem som vinner förstapriset på omkring $500.

Nu är detta inte alla freerolls som Betfred erbjuder under juli. Dessutom levererar de två $1,000 freerolls.

Öppna ett Betfred Poker konto idag och du sitter med chans att spela I fyra freerolls till ett sammanlagt värde av $7,000! Aldrig tidigare spelat en av våra freerolls, då rekommenderar vi att ni läser igenom vår freeroll FAQ, där alla de vanligaste frågorna besvarats!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories