Ultimate Bet och PokerNews presenterar $9000 i exklusiva freerolls

UB.com PokerNews freerolls

PokerNews och UltimateBet kommer här med $9000 i exklusiva freerolls. Dessa freerolls kommer att pågå från juni månad fram tills augusti hos UB.com och spelare, som öppnat ett UltimateBet konto via PokerNews kommer ha möjligheten att spela i dessa. Totalt erbjuder vi fem olika freerolls, med den första på schemat som spelas den 20 juni klockan 15:35 EST. Denna kommande exklusiva freeroll erbjuder en $3000 garanterad prispott , pengar som kommer att fördelas i enlighet med UB.com utbetalningsstandard.

Hur går man till väga för att kvalificera sig? Om du är en ny spelare, som ännu inte har ett konto, då måste du öppna ett UB konto genom PokerNews och sedan göra minst en minimuminsättning. Det är allt som krävs! Om du redan sitter med ett UB.com konto, som tidigare öppnats via PokerNews, då måste du spela 300 raked händer mellan den 1-16 juni klockan 23:59 EST .

Efter att du uppfyllt alla kvalifikationskrav, betyder det inte att du automatiskt kommer bli registrerad till turneringen. Alla spelare måste själva registrera sig till freerollen, en registrering som öppnar 12 timmar efter att kvalificeringsperioden upphört.

Skulle du inte ha möjligheten att spela i denna kommande freeroll, kan du alltid ta del av våra övriga fyra freerolls som står på schemat varav två som spelas i juli månad med $1500 i prispotten i respektive freeroll. Den första av dessa två freerolls spelas den 4 juli och den andra som spelas den 25 juli.

Om du inte vill missa dessa spännande freerolls, levererade av PokerNews och UB.com, öppna då ett UB konto idag och spana in vår freerollsida för information om övriga UB freerolls, speldatum, krav och kvalificeringsperioder!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories