Road to South Africa kampanj hos Moneybookers

Moneybookers road to south africa kampanj

Moneybookers är ett av de enklaste verktygen du kan använda på nätet, för att lagra, skicka, betala och ta emot pengar, både mellan individer men också till och från pokeroperatörer. Oavsett om du använder ditt Moneybookers konto för att spela poker online eller att köpa saker via blocket eller ebay, kan du vara säker på att dina pengar är säkra och att du kan genomföra betalningar och överföringar på ett enkelt och snabbt sätt.

Inte nog med att det är ett enkelt sätt för dig att hantera pengar på nätet, vi på PokerNews kan nu se till att du kommer med i Moneybookers unika kampanj, Road to South Africa Prize Giveaway! Öppna ett konto genom vår exklusiva Moneybookers kampanjlänk och du blir automatiskt registrerad i utlottningen av dessa Road to South Africa priser.

Från nu fram till den 11 juli, 2010, kan du få biljetter till utlottningen av dessa priser. För varje köp eller insättning över €50 får du en biljett i utlottningen. Desto fler köp eller insättningar du gör, desto större är dina chanser att eventuellt vinna priser. Utlottningar sker varje vecka fram tills den 11 juli.

Priserna sträcker sig från World Cup fotbollar, licensierade tröjor och andra produkter, Blu-ray spelare, hemmabiosystem, Sony Vaio laptops till LCD-TV.

Har du ännu inte ett konto? Öppa då ett Moneybookers konto genom PokerNews och du blir som sagt automatiskt registrerad till denna kampanj och utlottning.

Vill du veta mer om Moneybookers, eller se vilka pokerrum som accepterar denna elektroniska plånbok? Ta då en titt på vår Moneybookers insättningsrecension

Moneybookers Road to South Africa prisutlottning

Vi kommer ge dig tillträde till en veckodragning för varje insättning till över €50 du gör via Moneybookers till en operatör eller köp av produkt. Denna kampanj gäller fram tills den 11 juli. De priser du kan vinna bestäms av antalet gånger du använt Moneybookers under en vecka, men är begränsat till maximalt fem per vecka.

Moneybookers utlottning sker veckovis och vinnarna kommer att plockas ut för varje 200:e insättning per kategori. Med över 12.5 miljoner kunder hos Moneybookers, betyder detta hundratals av priser i dessa Road to South Africa utlottningar varje vecka!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories