$500 cash freerollserie nu hos Carbon Poker

Carbon Poker $500 freeroll

Ännu en gång kan vi med glädje presentera vår $500 cash freeroll serie hos våra vänner på Carbon Poker. Denna exklusiva freerollserie erbjuder freerolls med en $500 garanterad prispott och är endast tillgängliga för spelare som öppnat sitt CarbonPoker konto via PokerNews.

För att kvala in till dessa freerolls behöver du först och främst ladda ner Carbon Poker genom PokerNews och sedan skapa ett konto. När detta är gjort måste du göra minst en minimuminsättning och spela in minst 50 VIP poäng. Det är också allt. Allt detta kan göras upp till minuter innan spelstart. Denna freeroll är inte bara öppen för nya spelare utan även också för existerande Club PokerNews Carbon Poker spelare.

Nästa $500 freeroll på schemat spelas den 23 juni klockan 19:35 EST7 juli klockan 19:35 EST21 juli klockan 19:35 EST.

Ni hittar denna freeroll i Carbon Pokers lobby under “Turneringar” och “Privata” flikarna. Skulle du inte ha möjligheten att spela i denna freeroll, bege dig då över till vår freerollsida för att se de övriga freerolls vi har listade här under juli!

Har du ännu inte ett Carbon konto? Öppna då ditt CarbonPoker konto idag och ta fördel av alla våra exklusiva Club PokerNews freerolls samt vår otroliga insättningsbonus på 200 % upp till $1000 vid din första insättning hos Carbon..

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories