$2100 Everest Spanish Poker Tour freeroll hos PokerNews

Everest Spanish Poker Tour freeroll

Everest Spanish Poker Tour stopp i Castellón går av stapeln om bara någon månad och PokerNews vill ge dig möjligheten att ta dig dit, och spela i detta event. Vackra stränder, medelhavet och pokerturneringar, kan det bli bättre än så? Jo visst kan det bli de, att få allt gratis! Detta är just vad du kan få genom denna Everest Poker Spanish Poker Tour freerollserie som nu har påbörjats. Detta är en privat serie freerolls, endast öppna för Everest Poker spelare som öppnat sitt konto hos Everest via PokerNews.

Vinnaren av denna freeroll kommer att inte bara vinna ett inköp värt €1,100 utan även $1000 i kontanter till att täcka resa och boendekostnader under tourens stopp i Castellón, ett event som spelas den 20-22 augusti.

För att kvala in till denna freeroll måste du ha spelat in 50 Summit poäng. Du har fram tills speldagen på dig att spela in dessa poäng, alltså fram tills den 20 juni, klockan 19:34 .

Freerollen hittar ni i Everest Pokers lobby under flikarna “Turneringar” och “Privata” med namnet "PokerNews SPT FR." Denna turnering kommer att spelas den 20 juni klockan 19:35.

Är du en av alla svenskar som gillar att ta semester nere vid medelhavet och som samtidigt gillar att spela poker, då är detta absolute en freeroll du INTE bör missa! Öppna ett Everest Poker konto idag och ta del av denna otroliga möjlighet!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories