$1500 cash freeroll hos Absolute Poker

Absolute Poker $1500 freeroll

PokerNews och Absolute Poker kommer här med en glad överraskning i form av en exklusiv $1,500 freeroll. Denna freeroll kommer att spelas den 4 juli klockan 15:35 EST. Freerollen är öppen för både nya som befintliga Absolute spelare, som öppnat eller öppnar sitt konto via PokerNews. De $1,500 som ligger i prispotten kommer att fördelas i enlighet med Absoluts normala utbetalningsstandard.

Hur kvalar man in sig? Har du ännu inte ett Absolute Poker konto, måste du först öppna ett genom att använda vår Absolute Poker länk och därefter göra en minimuminsättning. Det är också ALLT som krävs av nya spelare!

Skulle du sitta med ett AbsolutePoker konto redan, ett konto som öppnats via PokerNews, då måste du spela 150 raked händer under perioden 17-30 juni, klockan 23:59 EST.

Efter att du uppfyllt kraven, måste du själv registrera dig till turneringen. Du kommer inte att automatiskt läggas till startfältet utan du måste själv registrera dig, något du kan göra 12 timmar efter att kvalificeringsperioden upphört.

Har du inte möjligheten att spela i denna freeroll, då erbjuds du ytterligare tre möjligheter under juli & augusti månad att vinna riktigt fina priser via tre $1500 freerolls. Den första freerollen spelas den 25 juli, 15 augusti samt den sista som spelas den 29 augusti.

Vill du ha chansen att dryga ut din semesterkassa med lite extra kontanter, då bör du inte missa dessa chanser från Absolute Poker. Öppna ett Absolute Poker konto idag, och du har chansen att spela i alla kommande freerolls. För det fullständiga schemat över alla kommande AP freerolls, besök då vår freerollsida.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories