Exclusivt: PokerNews $15,000 WSOP-Frirulle på Full Tilt Poker

Exclusivt:  PokerNews $15,000 WSOP-Frirulle på Full Tilt Poker 0001

Idag börjar, en spännande möjlighet att vinna en plats till [B] 2010 World Series of Poker! *. Full Tilt spelare som har registrerat sig genom [I] PokerNews [/ i] har [/ B] har möjligheten till inte bara en, men [B] två WSOP-paket [/ B]. Det första tilldelas den [B] 5 juni [/ B] och det andra den [B]6 juni [/ B].
[B] [I] Så kvalificerar du dig [/ i] [/ B]
[LIST]
[*]Signa upp ett[URL = "https://www.pokernews.com/full-tilt-poker" +] Full Tilt Poker-konto via PokerNews [/ URL] och gör en insättning. Befintliga [I] PokerNews [/ i] spelare är också berättigade till denna freeroll-serie.
[*] Allt du behöver göra är att tjäna 500 Full Tilt Poker poäng från [B] 3 maj till juni 4 [/ B].
När du tjänat dina 500 poäng så är du automatiskt berättigad att spela BÅDA frirullarna.
[/ List]
[I] [B] När är det? [/ B] [/ i]
Din första chans på ett WSOP-paket är [URL = "https://www.pokernews.com/full-tilt-poker/freerolls/489.htm" +] [B] 5 juni klockan 15:25 EST [/ B ] [/ URL]. Om du inte kan spela den första turneringen så kan du registrera dig till den freeroll som spelas [URL = "https://www.pokernews.com/full-tilt-poker/freerolls/490.htm" +] [B] den 6 juni klockan 15:25 EST [/ B] [/ URL]. Tjänar du de poäng som krävs är du inte automatiskt registrerad.. [I] Du måste klicka på registreringslänken [/ i] i turneringslobbyn under freeroll.
[I] [BGrejerna [/ B] [/ i]
Om du vinner ett drömpaket så får du ett [B] $ 12.000 WSOP-paket [/ B]. Det innefattar en [B] $ 10,000 buy-in och $ 2.000 i kontanter till resa och boende [/ B]. Det kommer också att läggas [B] $ 3.000 till prispotten [/ B] och tilldelas från andra plats och framåt enligt Full Tilts utbetalningsstruktur.
Paketet kan inte överlåtas och kan inte bytas mot kontanter. Om en spelare vinner och inte kan närvara, oavsett anledning, skall deras paket tilldelas nästa berättigade spelare utan ytterligare ersättning till förstapristagaren. Alla beslut som fattas av ledningen är slutgiltiga, se vår [url = "https://www.pokernews.com/freeroll-faq.htm"] turnerings-FAQ för ytterligare detaljer [/ URL]
Du vill inte missa denna spännande möjlighet! Registrera dig för ett Full Tilt Poker-konto idag och använd [B] Bonuskod "PKRNEWS" [/ b] och [url = "https://www.pokernews.com/full-tilt-poker" +] dra nytta av vår fantastiska bonus [/ URL] och vinn din plats till 2010 WSOP!
[I] * World Series of Poker är ett varumärke som tillhör Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's varken sponsrar eller stödjer och är inte kopplad eller är ansluten till PokerNews eller dess produkter, tjänster, kampanjer eller turneringar. [/ I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories