PokerStars $2000 freerolls fortsätter

PokerStars $2000 freerolls - PokerNews

Vår otroliga $2000 freeroll serie fortsätter hos PokerStars.com även under 2010. På schemat under februari och mars står fem $2000 freerolls per månad, vilket gör att ni som spelare kan vara med och slåss om totalt $10 000 i garanterade prispengar. Kom ihåg att dessa är exklusiva för just PokerNews spelare vilket innebär ett begränsat startfält! Nästa freeroll spelas i morgon, den 13 februari, klockan 19:30 svensk tid

Allt som behövs för att delta i dessa freerolls är att använda biljetter du spelat in under föregående månad och använda dessa för nuvarande månads freerolls. Det vill säga, för varje 150 VPP du spelat in under januari, har du fått en biljett till en av våra fem $2000 freerolls i februari. Var du aldrig aktiv i januari, kan du passa på att spela in dessa poäng nu, för att få biljetter till mars månads freerolls. Spelar du in 750 VPP eller mer, kan du spela alla fem $2000 PokerStars freerolls i mars, om du så önskar! Du väljer själv vilken/vilka freerolls du vill använda dina biljetter till!

Biljetterna hittar ni i PokerStars mjukvara, i menyraden under ”Begäran” och sedan ”Turneringsbiljetter”.

PokerStars turneringsbiljett - PokerNews $2000 freeroll
PokerStars turneringsbiljett - PokerNews $2000 freeroll

Turneringarna i sig finner ni under flikarna ”Turneringar” och sedan ”Privata”

PokerStars lobby - $2000 PokerNews freerolls (klicka för större bild)
PokerStars lobby - $2000 PokerNews freerolls (klicka för större bild)

{banner}Öppnar du ett PokerStars konto via PokerNews får du även tillgång till en PokerStars bonus på 100 % upp till $600. Det är dock inte stopp där. Som PokerNews spelare får du även tillgång till ALLA framtida kampanjer som vi på PokerNews arrangerar med PokerStars, något som i sig gör det värt att öppna ett konto redan idag! Glöm inte bort att använda både vår bonuskod och kampanjkod hos när du öppnar ditt konot hos PokerStars. Våra kampanjer med PokerStars har varit många och stora både under 2008 och 2009. Årets kampanjschema förväntas bli minst lika intensivt som tidigare år, om inte ännu intensivare, hos världens största pokerrum, PokerStars!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories