Få $50 gratis från PartyPoker, utan insättning

PartyPoker $50 Gratis utan insättning

Vårt erbjudande hos PartyPoker fortsätter även under 2010! Vad sägs om att få $50 helt GRATIS* utan insättning som något krav, när du öppnar ett PartyPoker konto via PokerNews.

Allt du behöver göra är att klicka på "ladda ner" knappen du hittar i vår recension om PartyPoker, skapa ett konto, använda bonuskoden SE50FREE och du kommer få $50 helt GRATIS* - allt utan att behöva sätta in en enda krona av dina egna pengar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som till exempel vill mäta dina krafter mot duktiga spelare. Varför inte gå en rond mot det nyskapta Team PartyPoker. Som ny spelare kan du också spela i en $1500 freeroll eller slåss om din del av de totalt $100 000 som erbjuds i olika freerolls varje månad.

Du kan även använda dina pengar och köpa in dig i några av PartyPokers turneringar, så som deras $300k garanterat turnering varje fredag eller varför inte höjdpunkten varje månad, "Party Millon". Utöver allt detta kommer PartyPoker även att erbjuda PokerNews spelare $6000 i freerolls, med nästa freeroll som spelas den 14 februari. Än är det inte försent att kvalificera sig. Ta en titt på vår PartyPoker freerollsida för att se vad som krävs, för att få spela i denna och övriga Party freerolls!

Få  gratis från PartyPoker, utan insättning 101
$50 gratis UTAN insättning hos PartyPoker

Med denna GRATIS $50 bonus kan du även pröva på PartyPokers "Step Challenge". Du startar från lägsta nivån, med ett inköp på endast $3. Lyckas du sedan gå hela vägen, ja då har du förvandlat denna blygsamma investering till hela $2000, allt utan att själv riskerat en enda krona av dina egna pengar! Se nu till att utnyttja detta gratiserbjudande innan det är för sent!

För att veta mer om PartyPoker, läs då vår PartyPoker recension.

*Spelare måste ha genomfört en fullständig registreringsprocess och därefter invänta att deras bonusansökan godkänts av oss på PokerNews. Första delen av bonusen, på $25, betalas ut direkt till spelarens konto efter att ansökan godkänts. Resterande $25 sätts in på spelarens bonuskonto och står där tills spelaren uppnått 200 inspelade PartyPoker poäng. Dessa poäng måste ha spelats in inom 45 dagar från att de ursprungliga $25 överförts till kontot. För fullständiga detaljer, regler och villkor kring detta erbjudande, rekommenderar vi att ni beger er till vår PokerNews Party Poker sida, där registreringen för detta erbjudande och alla villkor hittas.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories