$8000 i freerolls från Betfred Poker

Betfred Poker $2000 freerolls

Som du kanske redan har märkt, har vi på PokerNews listat Betfred Poker som en av våra samarbetspartner under en längre tid, på alla våra olika språk. I inledningen av samarbetet firade vi detta med en rad freerolls för PokerNews spelare. Nu har vi tagit fram en rad nya freerolls, även de exklusiva för PokerNews spelare som kommer att hållas under första halvan av året. Det rör sig om både $2000 och $500 freerolls, alla hos BetfredPoker.

Kraven för att delta i dessa freerolls är väldigt enkla dessutom! Allt du behöver göra är att öppna ett Betfred Poker konto via PokerNews, göra minst en insättning på $50 vid din första insättning och därefter spela in 50 poäng, under respektive kvalificeringsperiod, för att spela i dessa $2000 freerolls!

Dessa fantastiska $2000 Cash freerolls kommer att spelas följande datum:
23 februari
9 & 23 mars

Detta var som sagt bara schemat över de $2000 freerolls vi anordnat hos Betfred Poker. Du behöver fortfarande göra som ovan, med att öppna ett konto och göra en insättning men därefter behöver du bara spela in 1 poäng. När detta är gjort, då kan du också delta i en rad exklusiva $500 Cash Freerolls hos Betfred Poker.

Dessa freerolls spelas följande datum:
16 februari
2, 6 & 30 mars

För mer information om klockslag med mera, spana då in vår sida med Betfred Poker freerolls.

00 i freerolls från Betfred Poker 101
Betfred Poker lobby - PokerNews $2000 freeroll

När du är redo, öppna Betfred Pokers mjukvara, gå till lobbyn och titta efter PokerNews freeroll under fliken Scheduled.

Ett Betfred Poker konto via PokerNews ger dig inte bara tillgång till aktuella kampanjer men också alla framtida erbjudanden. Dessutom får du också tillgång till en Betfred Poker bonus100 % upp till $600 vid din första insättning!

För det allra senaste från pokervärlden, nyheter som intervjuer, se då till att följa oss via Facebook och/eller Twitter.

Fler nyheter

Other Stories