Nästa $6k cash freeroll från Winner Poker står runt hörnet

Winner Poker - $6000 freeroll

Då var det dags för nästa freeroll från vår samarbetspartner Winner Poker. Denna gång är det en $6000 Winner Poker freeroll som gäller, vars kvalificering löper ut i morgon, söndagen den 10 januari. Du har fram tills midnatt i morgon på dig att spela in den ynka 10 Winner Poker poäng som krävs för att få spela denna freeroll. ENDAST 10 poäng krävs, så vad väntar du på?

Själva turneringen spelas nästa vecka, tisdagen den 12 januari klockan 20:35 lokal tid.

Sugen på att spela? Allt du behöver göra är att öppna ett Winner Poker konto via PokerNews, göra minst en minimuminsättning och därefter spela in de 10 Winner Poker poäng som krävs, som används för att ”köpa in dig” i turneringen.

När du uppfyllt alla ovan nämnda krav, starta då Winner Pokers mjukvara, logga in och bege dig sedan till “Schemalagda” fliken under “Turneringar” , i Winner Pokers lobby. Där finner du freerollen med namnet ”PokerNews $6k freeroll”.

Vinn dig din del av de $6000 som står på spel! (klicka för större bild)
Vinn dig din del av de $6000 som står på spel! (klicka för större bild)

För ytterligare detaljer kring denna och övriga freerolls som exklusivt erbjuds PokerNews spelare hos Winner Poker, bege er då över till vår freerollsida där alla PokerNews Winner Poker freerolls är listade.

Kom ihåg, ett Winner Poker konto öppnat via PokerNews ger dig inte bara tillgång till aktiva kampanjer vi arrangerar med Winner Poker. Det ger dig också tillgång till ALLA framtida kampanjer, där du endast behöver uppfylla kraven för respektive kampanj för att delta! Dessutom får du som PokerNews spelare tillgång till en Winner Poker bonus100 % upp till $500 vid första insättning. Öppna ett konto idag och bli en ”Winner in Poker” redan nu!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories