2010 kommer med $15k i freerolls från Betfred Poker

Betfred Poker - $15k i freerolls

Vi inleder året precis som vi avslutade fjolåret, med en mängd freerolls till alla våra läsare. Denna gång är det genom operatören Betfred Poker, som vi på PokerNews har möjligheten att kunna erbjuda freerolls till ett sammanlagt värde av $15 000, exklusivt för PokerNews spelare.

En mängd olika freerolls kommer att spelas, från januari fram tills mars månad, med prispotter från $2500, $2000 till $500. Här nedan ser ni de kompletta schemat över dessa freerolls:

$2,500 Cash Freerolls
13 januari
18 januari

$2,000 Cash Freerolls
9 februari
23 februari
9 mars
23 mars

$500 Cash Freerolls
16 februari
2 mars
16 mars
30 mars

För fullständiga detaljer kring alla dessa freerolls, med vad som krävs för att få spela, kvalificeringsperioder och tidpunkter då dessa turneringar startar, besök då PokerNews Betfred Freerolls.

För att kvala in till någon av alla dessa freerolls behövs först och främst ett Betfred Poker konto, som skapats via PokerNews. Därefter krävs det att en insättning på minst $50 gjorts och att de antal poäng, som respektive freeroll kräver, spelats in under de kvalperioder som angetts. Dessa inspelade poäng används sedan som ”inköp till turneringen”. Den minsta freerollen med $500 i garanterad prispott, kräver bara en ynka poäng. Självfallet är befintliga Betfred Poker spelare välkomna att delta i dessa freerolls, så länge kontot öppnats via PokerNews.

Turneringarna hittar ni i Betfred Pokers lobby, under “Scheduled” fliken med namnen PokerNews Freeroll.

Betfred Poker - $15 000 i PokerNews freerolls
Betfred Poker - $15 000 i PokerNews freerolls

När du ändå öppnar ett konto hos Betfred, varför inte ta del av vår Betfred Poker bonus100 % upp till $600 vid din första insättning. Ett Betfred konto via PokerNews innebär också att du får tillgång till alla framtida kampanjer som vi på PokerNews anordnar med BetfredPoker.

För mer ingående information och nyheter från pokervärlden, följ oss då via Twitter eller bli medlem av vår grupp på Facebook.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories