Dags för året sista PokerStars $2000 freeroll

PokerStars

Vår populära $2000 freerollserie som gått varje vecka hos världens största pokerrum, PokerStars, har nu förlängts ända fram till årsskiftet. Du kan nu ta del av fem $2000 PokerStars freerolls varje månad under oktober, november och december, exklusivt för PokerNews spelare! Glöm inte bort de 150 VPP som krävs.

Kvalificeringen går till enligt följande. Först måste du öppna ett PokerStars konto via PokerNews, gör en insättning och därefter spela in 150 VPP för varje freeroll du vill spela i. Vill du spela i alla fem under en månad, då krävs det totalt 750 VPP. Dessa poäng måste spelas in under månaden innan dessa freeroller spelas. De betyder att vill du spela i december månads freerolls, måste du spela in dessa poäng nu under november. För varje 150 VPP du spelar in får du en "150 poäng biljett" som du sen använder dig av vid registreringen till den freeroll du önskar spela under december.

PokerStars lobby - PokerNews $2000 freerolls
PokerStars lobby - PokerNews $2000 freerolls

Ni hittar dessa freerolls i Poker Stars lobby under "turneringar" och "privata" flikarna med namnen PokerNews $2000 Cash Freeroll

{banner}Den sista freerollen i december, spelas idag, den 26 december! Officiell spelstart för freerollen är satt till 19:30 svensk tid!

Kom ihåg, allt spel du gjorde i november har nu genererat biljetter för denna månads freerolls. Öppna din PokerStars mjukvara, klicka på Begäran uppe i meny raden och välj sedan turneringsbiljetter i listan. Har du biljetter tillgodo, ser du dessa här!

Schemat för decembers fem freerolls, spana då in PokerStars freerollsida

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories