Laptop, PS3 och mer att vinna hos RedKings Poker!

RedKings Poker

RedKings Poker kommer stå som värd för ett månadsevent, exklusivt för PokerNews spelare, där spelarna kan vinna otroliga priser till en bråkdel av kostnaden. Vad sägs om en Dell Laptop, PlayStation 3 eller Sony videokamerar*, samt biljetter och kontanter. Allt detta och mer står på spel i denna månadsturnering och du kan delta från låga $5.50!

Till skillnad från andra, liknande event, anordnade för PokerNews spelare, kan vinnaren i detta event VÄLJA sitt förstapris, vilket av följande två priser vinnaren skulle vilja få:

Dell Inspiron Mini 10v Laptop
eller
PlayStation 3 Slim

De pris som blir över, efter att vinnaren valt sitt, delas ut som pris till andrapristagaren. Utöver detta kommer även första och andraplatsen att få varsin turneringsbiljett värd $108. Som tredjepris delas det ut en Toshiba Camileo S10 High Definition Camcorder och en turneringsbiljett värd $33.

Övriga prispengar kommer att fördelas i enlighet med Redking Pokers utbetalningsstandard.

Låter detta som något som du skulle vilja ta del av, allt du behöver göra då är att öppna ett RedKings Poker konto, göra minst en minimuminsättning och därefter köpa in dig i turneringen för $5.50 OCH uppge lösenordet som krävs (ett lösenord som publiceras i denna artikel 5 timmar innan spelstart). Befintliga Redkings Poker spelare är också välkomna att delta i denna turnering.

Lösenord: nyipod (28 dec)

En turnering under året återstår och den spelas som sagt den 28 december klockan 20:35. Ni finner turneringen under fliken Scheduled Tournaments med namnet PokerNews Monthly Giveaway i RedKings Poker lobby.

RedKings lobby - PokerNews "Monthly Giveaway med PS3 och laptop
RedKings lobby - PokerNews "Monthly Giveaway med PS3 och laptop

*Om, av någon anledning, RedKings Poker inte skulle kunna förse vinnarna med ovan nämnda priser, kommer priset att betalas ut i kontanter till spelarens RedKings konto, motsvarande 80 % av produktens marknadsvärde.

RedKings Poker erbjuder också PokerNews spelare en rad fantastiska Redkings bonusar, som sträcker sig från $250 upp till massiva $2500. Kom ihåg, att öppna ett konto hos RedKings innebär mängder av förmåner, både för stundande och framtida erbjudanden.

Du som facebook användare eller twittrare, se till att lägga till oss på Facebook och Twitter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories