Kvalificeringen till Winner Pokers $1k freeroll upphör snart

Winner Poker $1k freeroll

Skynda dig, du har inte lång tid på dig om du vill hinna kvalificera dig till kommande $1000 Cash freeroll hos Winner Poker. Bäst av allt med denna kvalificering är kraven, eller bristen på krav kanske vi ska säga. Allt som krävs är EN inspelad poäng!

Denna freeroll går av stapeln den, den 29 december klockan 20:35 svensk tid.

Intresserade spelare måste öppna ett Winner Poker konto via PokerNews, göra en insättning och därefter spela in denna poäng som krävs. Den inspelade poängen använder sen spelaren för att ”köpa in sig” i turneringen.

Ni hittar denna turnering i Winner Pokers lobby, under Scheduled fliken med namnet PokerNews $1k Freeroll.

Spana in vad som erbjuds till alla PokerNews spelare hos Winner Poker!
Spana in vad som erbjuds till alla PokerNews spelare hos Winner Poker!

När du ändå har Winner Pokers mjukvara öppen, kanske du också lägger märke till andra PokerNews freerolls som står med på schemat. Våra goda vänner på Winner Poker erbjuder en mängd olika turneringar, alla exklusiva för PokerNews spelare.

Här är vad du som PokerNews spelare kan ta del av hos WinnerPoker:

$1k Cash Freerolls – 29 december, 5, 19 & 26 januari
$6k Cash Freeroll – 12 januari

Via följande länk finner ni Ytterligare detaljer kring alla PokerNews Winner Poker freerolls som erbjuds just nu!

Alla freerolls nämnda ovan har en sak gemensamt, de kräver att du har ett WinnerPoker konto som öppnats via PokerNews samt att en insättning gjorts. Därefter skiljer de sig i form av inspelade poäng. När du öppnar ditt Winner Poker konto via PokerNews kan du också ta del av vår Winner Poker bonus på 100 % upp till $500 på din första insättning!

Glöm inte bort att du kan följa oss både via Twitter och bli ett fan av vår Facebook grupp.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories