Absolute Pokers $1215 freerolls fortsätter

Absolute Pokers $1215 freerolls fortsätter 0001

Vi är oerhört glada över att återigen kunna presentera Absolute Pokers $1215 PokerNews freerolls. Efter stora framgångar under vår tidigare omgång med dessa freerolls återvänder de, och kommer att hållas resten av 2009.

Dessa freerolls erbjuder $1000 i kontanter samt en $215 biljett till Absolute Pokers $200k garanterat turnering som spelas varje söndag!

Kvalificeringen till dessa Absolute freerolls är oerhört enkel. Nya spelare behöver registrera ett Absolute Poker konto, via PokerNews, och därefter göra en insättning. Detta är allt som krävs av nya spelare.

Befintliga Absolute Poker spelare, som ursprungligen öppnat sitt konto via PokerNews är också välkomna att delta men dessa spelare måste spela 75 raked händer inom angiven kvalificeringsperiod.

Förutom prispengar kommer vinnaren av denna freeroll också få en biljett till söndagens Absolute Poker $200 000 garanterat turnering, värd $215. De $1000 som står på spel i prispengar, kommer att fördelas i enlighet med Absolutes utbetalningsstandard.

Schemat för dessa Absolute Poker freerolls ser ut som följer:

  • 13 oktober
  • 27 oktober
  • 11 november
  • 25 november
  • 9 december
  • 23 december

Kvalificerade spelare hittar dessa freerolls i Absolute Pokers lobby, under "tournaments" och "special" flikarna, med namnet PokerNews $1215 Freeroll.

Kontanter och $200k biljetter att vinna för PokerNews spelare!
Kontanter och $200k biljetter att vinna för PokerNews spelare!

För ytterligare detaljer, klicka då på Absolute Poker $1215 freerolls länken.

Absolute Poker erbjuder PokerNews spelare en otrolig Absolute Poker bonus på 200 % upp till $500 vid första insättning. Glöm heller inte bort att ett identiskt erbjudande om dessa freerolls finns hos UltimateBet, som där spelats under motsatta vecka. Du har därmed dubbla chanser att vinna, ett unikt tillfälle för dig!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories