888 Poker levererar ännu en 888poker $500 freeroll

888 Poker - $500 freeroll

Nu var det dags igen för ännu en exklusiv freeroll för PokerNews spelare, denna gång i form av en $500 PokerNews Cash freeroll hos 888 Poker. Freerollen är satt att spelas klockan 19:35 under nedan nämnda datum, med nästa den 14 december. Än är det inte för sent att säkra sig en plats, så skynda dig!

Med kvalificering syftar vi vanligtvis på någon form av inspelade poäng, antal spelade händer eller liknande men i denna freeroll saknas allt detta. Här har du INGA som helst krav på spelade händer eller inspelade poäng. Allt du behöver göra är att ladda ner mjukvaran till 888 Poker via PokerNews, öppna ett konto och göra minst en minimum insättning. När detta är gjort beger du dig till turneringslobbyn hos 888 Poker och där, under fliken "Hold´em", "Multi-table" och "Restricted". Där hittar ni turneringen med namnet "PokerNews $500 freeroll”. Denna serie freerolls är också öppen för 888Poker spelare som öppnat sitt konto via PokerNews vid ett tidigare tillfälle.

Denna serie kommer att pågå fram till den 28 december och spelas följande dagar:

  • 14 december
  • 28 december

För fullständiga detaljer om dessa freerolls samt övriga turneringar som PokerNews spelare erbjuds, besök då vår PokerNews freerollsida.

888 Poker lobby - $500 PokerNews freeroll
888 Poker lobby - $500 PokerNews freeroll

PokerNews notisen: 888 Poker erbjuder PokerNews spelaren en fantastisk 888 bonus på 100 % upp till $400 varav 25 % av denna, upp till $100, betalas ut DIREKT!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories