Sista $770 freeroll hos Poker770

Poker770 - $770 freerolls

Missa inte chansen att spela i en gratis turnering, med chans att vinna riktiga pengar. I denna artikel presenterar vi just denna möjlighet, via en freerollserie hos vår samarbetspartner Poker 770. Dessa freerolls kommer att spelas varje vecka och erbjuda en garanterad prispott på $770, som fördelas i enlighet med Poker770s utbetalningsstandard. Den allra sista freerollen i denna serie, spelas på självaste juldagen i år.

Det som gör denna freeroll extra unik är att den är öppen för ALLA spelare, oavsett om man tidigare öppnat konto via PokerNews eller inte. Allt du behöver för att kunna spela i denna freeroll är ett konto hos Poker770, att du gjort minst en minimuminsättning och att du använder dig av respektive lösenord för de olika turneringarna, lösenord som du bland våra Poker770 freerolls.

Gemensam spelstart för dessa freerolls är 19:05. Den sista freerollen spelas nu i morgon, den 25 december.

För mer information om turneringen, besök då vår freerollsida där du även finner lösenord till respektive freeroll. Öppnar du ett konto hos Poker770 via PokerNews kan du även ta del av en fantastisk Poker770 bonus på 100 % upp till $500.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories