Everest Pokers årslånga $500 Everest freeroll serie fortsätter

Everest Poker $500 freeroll

Under kommande onsdagar, fram tills årsskiftet, kan ni som PokerNews spelare hos Everest Poker dra nytta av en fantastisk freerollserie. Varje lördag hålls en $500 freeroll, enbart öppen för spelare från PokerNews. Här har ni chansen att bygga er en bankroll hos Everest Poker.

Dessa freerolls erbjuder spelarna en garanterad prispott på $500 som kommer att fördelas i enlighet med EverestPokers utbetalningsstandard. För att kunna ta del av denna fantastiska freerollserie måste du ha öppnat ett konto hos Everest Poker via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spelat ihop minst 10 Summit poäng, poäng som sedan används som inköp till varje freeroll.

Alla dessa turneringar har den gemensamma spelstarten 17:35 GMT.

Nästa freeroll spelas: 23 december
Och den sista går av stapeln den 30 december!

Everest Poker Lobby - $500 PokerNews freeroll
Everest Poker Lobby - $500 PokerNews freeroll

Ni hittar turneringen i lobbyn genom att logga in, välja turneringar och sedan privata. Väl där, sortera efter inköp så att ni får lägsta överst, då ska ni se $500 PokerNews FR för 10 summit poäng listad överst i listan.

Se här för det fullständiga schemat över alla everest freerolls. Där finner ni alla Everest Pokers freerolls, ända fram tills den sista som spelas den 30 december.

PokerNews notisen: Everest Poker erbjuder även PokerNews spelare en fantastisk Everest Poker bonus på $300 eller $500. Använd dig av bonuskoden PN300 för att få denna $300 bonus och bonuskoden PN500 och få $500 bonusen. Missa inte detta erbjudande när du öppnar ditt konto hos Everest!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories