PokerStars WSOP November Nine Freeroll serie startar snart!

PokerStars WSOP November Nine freerollserie

PokerNews har gått samman med PokerStars, inför stundande November nine och resultatet blev sammanlagt 320 step biljetter till PokerStars Caribbean Adventure och chansen att få spela en heads-up match om $500 mot den regerande World Series of Poker* Main Event mästaren, Peter Eastgate.

Hur du går till väga för att kvalificera dig…

Sluta bland de 20 bästa i någon av de Schafel, Cada eller Buchman freerolls
Dessa freerolls spelas klockan 01:00 GMT den 8, 9 & 10 november
De 100 bästa från någon av de ovan nämnda freerolls kommer få en PCA Step biljett var
Alla dessa freerolls kommer vara lösenordsskyddade, ett lösenord som kommer att presenteras I vår November Nine Live rapporterings sektion.

Alla 60 spelare, som slutat bland de 20 bästa i någon av dessa tre freerolls, kommer få spela i en privat PokerStars November Nine Freeroll, där ännu fler PCA Step biljetter delas ut, men dessa med högre värde. De 20 bästa från denna freeroll får var sin biljett, värda från $27 upp till massiva $700! Vinnaren får även chansen att spela en $500 Heads-up match mot den regerande WSOP mästaren, Peter Eastgate

För mer information om dessa freerolls, om vilka biljetter som delas ut och hur, besök då vår PokerStars freeroll sida.

Öppna ett Pokerstars konto idag och spela med proffsen. Ett konto öppnat hos PokerStars, via PokerNews berättigar dig till både pågående och kommande erbjudanden via PokerNews. Dessutom får du möjligheten att ta del av en PokerStars bonus på 100 % upp till $600 vid din första insättning. Du får OCKSÅ tillgång till en exklusiv $2000 PokerStars freeroll serie, endast för PokerNews spelare.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrah’s License Company, LLC (“Harrah’s”). Harrah’s varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Glöm inte bort att bli ett fan på Facebook eller följa oss via Twitter

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories