PartyPoker presenterar $1500 Party Poker freerolls

PartyPoker presenterar $1500 Party Poker freerolls

Vi på PokerNews har glädjen att kunna presentera ännu ett hett erbjudande från PartyPoker, denna gång i form av Party Poker freerolls. Bäst av allt med dessa freerolls är kvalificeringen, som är otroligt enkelt. Kom ihåg, dessa freerolls är exklusiva för PokerNews spelare, vilket innebär ett begränsat startfält!

Här är vad som erbjuds under den tid som återstår av 2009:
$1500 Cash Freeroll – 15 november
$3000 Cash Freeroll – 13 december

Är du en ny spelare, som ännu inte har ett konto hos PartyPoker behöver du ladda ner deras mjukvara via oss och sedan öppna ett Party Poker konto och göra minst en minimuminsättning och/eller överföra $25.

Utöver ovan nämnda krav måste befintliga PartyPoker spelare också spela in 25 Party Poker poäng under respektive kvalificeringsperiod.

När alla krav är uppfyllda och det är dags för turneringen, måste spelarna själva registrera sig till freerollen, efter att registreringen öppnats.

Missa inte heller vårt otroliga PartyPoker $50 free erbjudande som ger dig $50 helt gratis, att spela för vid PartyPokers pokerbord. Detta är absolut den bästa tiden att öppna ett PartyPoker konto, då vi förutom allt här ovan också har kvalificeringar till 2010 års Aussie Millions – den södra hemisfärens största pokerevenemang. Detta massiva event erbjuder ett garanterat förstapris i Main Event på otroliga AUD$2 miljoner.

För fler erbjudanden, nyheter och andra intressanta händelser, se då till att bli ett fan på Facebook eller följa oss via Twitter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories