PartyPoker Aussie Millions kvalificering

Aussie Millions - $15 000 PartyPoker paket

PartyPokeroch PokerNews har slagit sig samman för att återigen leverera kvalificeringsmöjligheter till den södra hemisfärens största pokerevent. Vi talar förstås om Aussie Millions och 2010 års Aussie Millions som spelas i januari, nästa år.

För att ha möjligheten att vinna detta $15 000 Aussie Millions paket, som står på spel, måste du delta i vår PokerNews Aussie Millions kvalificeringsturnering som hålls den 22 november, klockan 15:35. Inköpet till turneringen ligger på otroliga låga $5.

De fem bästa spelarna kommer att avancera vidare till en privat 10-manna PokerNews Aussie Millions Final dem 26 november. De fem bästa finalisterna kommer gå ifrån finalen med varsin $640 biljett till en slutgiltig 2010 Aussie Millions satellit där detta $15 000 paket kan vinnas från PartyPoker. Alla paket inkluderar inköp till Main Event, boende och kontanter till flygbiljett tur och retur.

Dessa kvalificeringsheat hittar ni under ”Tournaments” fliken i PartyPokers lobby, med namnet PokerNews Aussie Millions Qualifier.

Din väg till den största pokerturneringen “down under”!
Din väg till den största pokerturneringen “down under”!

Har du inte redan ett konto, öppna då ditt Party Poker konto idag – än kan du utnyttja vårt PartyPoker $50 free (UTAN insättning) erbjudande, vilket ger dig $50 i kontanter att spela för hos Party Poker, exklusivt för PokerNews spelare. Dessutom innebär också ett konto via PokerNews att du får tillgång till alla framtida kampanjer vi har tillsammans med operatören, som i det här fallet PartyPoker freerolls till ett sammanlagt värde av $3000. Dessa freerolls pågår fram till den 13 december.

Vi ses i januari, 2010, vid Aussie Millions!

Om du inte redan sett det så använder vi oss av både Twitter och Facebook. Anslut dig till vår Facebook sida idag, eller följ oss på Twitter. På så sätt hänger du med i det allra senaste inom pokerkretsar!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories