Betfred Poker & $5000 poker freerolls – nu på PokerNews!

Betfred Poker & $5000 poker freerolls – nu på PokerNews! 0001

Betfred Poker finns numera listade här på PokerNews, efter att Betfred och PokerNews inlett ett samarbete. Vi firar detta nya samarbete med att dra igång en massiv $5000 Betfred freeroll serie för PokerNews spelare, en serie freerolls som kommer att hållas året ut.

Den första $5000 freerollen är redan avklarad, då den spelades den 11 oktober. Intresserade kan dock kvala in till nästkommande freeroll genom att öppna ett Betfred Poker konto via PokerNews, göra minst en minimuminsättning och därefter spela in 100 Betfred poker poäng, som du använder dig av för att "köpa in dig" i turneringen.

Denna freeroll spelas den 29 november klockan 16:35.

Övriga freerolls som står på schemat, under resten av 2009 spelas enligt datum listade här nedan. Observera att även dessa freerolls kräver 100 Betfred Poker poäng per freeroll, som inköp till respektive turnering.

Spelschema:

  • 29 november
  • 6 december
  • 20 december

Intresserade och kvalificerade spelare hittar dessa freerolls listade i Betfreds lobby, under fliken "tournaments" och "scheduled" med namnet PokerNews $5k Freeroll.

Betfred lobby - PokerNews $5000 freeroll
Betfred lobby - PokerNews $5000 freeroll

För en fullständig lista över kommande freerolls tillsammans med krav som ställts inför respektive turnering, besök då PokerNews Betfred freerolls.

Befred Poker erbjuder PokerNews spelare en fantastisk Betfred bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning! Passa på att dra nytta av denna poker bonus när du öppnar ditt konto och jagar poängen för dessa freerolls.

Ni vet väl att ni också kan följa oss via både Facebook och Twitter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories