$500 freeroll hos Everest Poker året ut!

Everest Poker

Everest Poker erbjuder PokerNews spelare ett dussintals $500 freerolls under resten av 2009, exklusivt för PokerNews spelare. Med detta kommer ett begränsat startfält och därmed ökade chanser. Missa därför inte dessa chanser att dryga ut din plånbok med lite extra pengar.

Varje freeroll har en garanterad prispott på $500 som kommer att fördelas i enlighet med Everest Pokers utbetalningsstandard. Kvalificeringen till dessa freerolls är oerhört enkel. Allt du behöver göra är att öppna ett Everest Poker konto via PokerNews, göra en insättning och därefter spela ihop 10 Everest Summit poäng. Använd sedan dessa 10 poäng för att köpa in dig i den freeroll du önskar spela.

Redan befintliga Everest Poker spelare, som öppnat sitt konto via PokerNews är självfallet också välkomna att spela i dessa freerolls, så länge ovan nämnda krav uppfyllts.

Nästa freeroll spelas: 21 oktober klockan 17:35

Everest Poker lobby - $500 Everest freeroll
Everest Poker lobby - $500 Everest freeroll

Obeservera: Dessa freerolls har ett minimumkrav på 50 spelare!

För ett fullständigt schema över dessa Everest Poker freerolls och PokerNews övriga freerolls, bege er då till PokerNews freerollsida.

PokerNews notisen: Passa på att dra nytta av vår Everest Poker bonus på $300 eller $500 när du öppnar ditt konto. Använd everest pokers bonuskod PNEWS300 för att få $300 bonusen och PNEWS500 för $500 bonusen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories