$6000 i Party Poker freerolls via PokerNews & PartyPoker

$6000 i Party Poker freerolls via PokerNews & PartyPoker 0001

PartyPokeroch PokerNews kan med stor glädje presentera en rad gratis poker turneringar, även kallade freerolls till ett sammanlagt värde av $6000 – Exklusivt för PokerNews spelare och med några av de enklaste kraven bland ALLA pokerews freerolls.

Dessa $6000 i reda pengar är fördelade över tre olika turneringar, poker freerolls som ser ut och som spelas följande datum:
$1500 cash freerolls – 18 oktober & 15 november
$3000 cash freeroll – 13 december

Spelare som ännu inte sitter med ett Party Poker konto måste först öppna ett. Det ni behöver göra är att ladda ner mjukvaran till Party Poker, skapa ett konto, göra en insättning och/eller överföring på $25.

Existerande PartyPoker spelare, som redan öppnat ett PartyPoker konto via PokerNews, måste utöver ovan nämnda krav också spela in 25 PartyPoker poäng under respektive kvalificeringsperiod.

Alla kvalificerade spelare måste själva registrera sig till de olika turneringarna, efter att registreringen öppnats. Ingen spelare kommer att automatiskt registreras så var noga med att kontrollera att ni anmält er.

Glöm inte heller bort att vi fortfarande kör vår kampanj med otroliga GRATIS $50 hos PartyPoker till alla nya spelare som öppnar ett konto hos PartyPoker via PokerNews och använder sig av den bonuskod som anges på sidan, vi länkat till här. Kom ihåg, erbjudandet är exklusivt för PokerNews!

För mer om vad som händer i pokervärlden, varför inte följa oss på Facebook eller bli ett fan av gruppen PokerNews. Sist men inte minst finns vi självfallet också på Twitter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories