$1000 cash & $200k GTD biljetter i UltimateBet freerolls

$1000 cash & $200k GTD biljetter i UltimateBet freerolls 0001

Via en serie $1215 freerolls som vi på PokerNews anordnat tillsammans med våra vänner på UltimateBet erbjuds nu PokerNews spelare chanser att inte enbart vinna kontanter men också turneringsbiljetter till en större onlineturnering med en garanterad prispott på $200 000. Den första i denna serie freerolls spelades den 29 september. Nästa turnering, enligt schemat, spelas om ett par dagar, den 3 november. Kvalperioden börjar närma sig sitt slut så vill du spela i denna freeroll bör du skynda dig.

För att kvalificera dig måste du ha skapat ett UltimateBet konto via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och därefter spela 75 raked händer under respektive kvalificeringsperiod. Öppna ett konto hos UltimateBet via PokerNews och ta del av vår otroliga UltimateBet bonus på 100 % upp till $1600 vid första insättning.

Vinnaren av turneringen kommer få en biljett till UltimateBets $200 000 garanterat turnering, värd $530. Utöver detta kommer en prispott på $1000 att fördelas över vinnarna, i enlighet med UltimateBets utbetalningsstandard.

Detta erbjudande gäller för alla UltimateBet spelare, nya som gamla, så länge kontot öppnats via PokerNews.

Alla turneringar hittar ni i UltimateBets lobby under "Scheduled Tournaments" och "Special" flikarna (se bild nedan) med namnet "PokerNews $1215 Freeroll".

$1000 i kontanter + biljetter till $200k garanteret hos UltimateBet
$1000 i kontanter + biljetter till $200k garanteret hos UltimateBet

Klicka på följande länk för att se det fullständiga schemat över dessa kommande UltimateBet $1215 freerolls.

PokerNews notisen: Glädjande nog kan vi också meddela att vi kör ett identiskt erbjudande som detta hos Absolute Poker, den andra halvan av Cereus Network!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories